CROSBY,STILLS,NASCH and YOUNG-SO FAR
CROSBY,STILLS,NASCH and YOUNG-SO FAR
LP Atlantic-Japan. Výběr písní z konce 60. a začátku 70. let. Akustický bigbít s krásnými vokály. Této muzice je nejlépe na gramofonu.
Re: CROSBY,STILLS,NASCH and YOUNG-SO FAR
Miluju hlavně CSN debut a &Y Deja vu, mám orig. desky nic moc kvality. Myslel jsem, že So Far je pozdější album.
Obě desky, o kterých píšeš mám taky. Jsou též japonské a ve velmi dobré kvalitě. Myslím si, že SO FAR je výběr z těchto desek. Některé písně mi připadají jako přezpívané celou čtveříci. První album nese název "Crosby,Stills,&Nasch" a je bez Younga.
Na obale je foto jak sedí na starém gauči před dřevěným domkem.
Na obale je foto jak sedí na starém gauči před dřevěným domkem.
[img]eimg.cz/show.php?id=3583[/img]
Zkusím vložit fotku.
Zkusím vložit fotku.
http://www.audio3.cz/find.asp?who=3&fla ... 628&sort=1
Mrknete na audio3, jsou tam dost zajimave ceny CD Younga.
Mrknete na audio3, jsou tam dost zajimave ceny CD Younga.
Mám Déjá vu na CD, ale není to ono. Vúbec mě to nebavilo poslouchat. Až na LP jsem tomu znova propadl. Je to muzika z obdobi hippies, která je založena na vokálech a většinou na akustických kytarách a ta nejlépe zní na analogu. Objednal jsem pro kamaráda tyto dvě CD v japonském vydání. Až dorazí, dám vědět,jestli to bude lepší.
Deja Vu mám na staré desce. Je to parádní. Vůbec nevadí, že praská. K té době a hudbě to tak nějak patří...
Čtu že So far je výběr, koukám že tam je polovina Deja vu.
Doporučuji živák Four way street, moc pěkné!
Doporučuji živák Four way street, moc pěkné!
Zkus mne nachytat na něčem, co od C,S,N&Y nemám. Pokud se ti to podaří, budu rád a hned si to koupim. Díky.