Dream Theater

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět

boxer

Re: Dream Theater

Příspěvek od boxer »

Tak na Progboardu je už první hodnocení a myslím, velmi výstižné.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Nevíte někdo jestli je to k mání třeba ve FLACu ???

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

jirie píše:Nevíte někdo jestli je to k mání třeba ve FLACu ???
Máš SZ

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Tak jsem se k novému albu konečně dostal a po prvním poslechu muzu říct, ze album je podle mne vynikajici. Libi se mi celková koncepce i nápad celého příběhu. Po kazde skladbě jsem se těšil co dalšího na mne vysypou a mne se to libi. Je jina nez poslední tři alba s trosku tvrdsim podtextem, tady mi to příjde vice progrockove a musím říct, ze klobouk dolu dokázali udržet mou pozornost i pri tolika minutách muziky. Teším se zitra na další kolo.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

A o tom to je . . . ze stejného alba je někdo nadšen, někdo frustrován ;) Jaká by to byla na světě nuda, kdyby měli všichni "stejně naladíno" :?

sekal

Příspěvek od sekal »

Recenze alba z Metalopolisu. Celkem pregnantní popis..

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekale, přeci ty recenze se najdou takové i makové, jako vždy. Tobě se to nelíbí a už jsi to napsal.
Tzn., že jiným se to může líbit.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Abych pravdu rek, mne nikdy recenze muziky nezajimaly. Bud se ti neco libi nebo ne a je jedno co kdo kde řekl. Nazory tech co vi jak by to měli delat jsou presne od tech co to neumí.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

davidhighend píše:Abych pravdu rek, mne nikdy recenze muziky nezajimaly. Bud se ti neco libi nebo ne a je jedno co kdo kde řekl. Nazory tech co vi jak by to měli delat jsou presne od tech co to neumí.
*thumbs up*

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

sekal píše:Recenze alba z Metalopolisu. Celkem pregnantní popis..
Hele . . . že tobě vadí, že se to někomu líbí, co?! ;)

sekal

Příspěvek od sekal »

Ne, nevadí. Jsem jen zklamán, jak už jsem napsal v předchozím příspěvku. To album je úplně o ničem a autor recenze myslím docela dobře vystihnul, proč. Proto jsem sem ten odkaz dal. Btw, na Rateyourmusic jsou komentáře také spíše negativní, přičemž těch hodnocení je tam už poměrně dost.. Jsem také zvědav, jak ty sladkobolné a rozvláčné pop-rockové cajdáky budou hoši hrát live na nějakém metal. koncertu. To si nedovedu dost dobře představit, ale rád se nechám překvapit..:D

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Ja myslim, ze pro ne jsou důležitější skalní fandové, nez metalové festivaly, kde jsou opravdu jen sporadicky a lidi maji vetsinou jine očekávání, nez tenhle styl muziky. Jinak mam to po druhe a je to jeste lepší, sorry kluci nedá se svítit.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Já toto album "hodnotím" z pohledu člověka, který z 99% poslouchá všemožné odnože progressive. Metal mě nebere (když už, tak směrem k Tool či White Zombie) a tudíž se může mé hodnocení podstatně rozcházet se Sekalem a pod. Hezky si o tom pokecejme a každý ať si pak dál poslouchá co je mu libo. Např....Jeden z mých nej kámošů se chystá na "Decibely lásky" :lol: . . . zatímco já jsem natěšen do Malostranské besedy, kde za měsíc bude slavit narozky člověk, kterého si nesmírně vážím a kterého poslouchám celý život ;) A z Decibelů... bych se poblil (kdybych to přežil). To už jsem ale hodně odbočil....mě se poslední album DT líbí, vidím to tak 77% :)

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

*2thumbsup* pro me jednoznacne nej jsou ty dve instrumentalky experiment,kapela je to exelentni mam od nich vsechno *2thumbsup* *hura*

Odpovědět