Glenn Miller - Pure gold
Glenn Miller - Pure gold
Včera som k vianočnému upratovaniu vylovil starú opusácku platňu od Glenna Millera - Pure gold. Hneď všetko išlo lahšie, nehovoriac o tom že detičky sa pri tom poriadne a nemotali sa stále pod nohami. Babka tiež pookriala. Aj keď trochu zašumený a praskajúci, ale predsa skvelý dúšok čistej energie.
Re: Glenn Miller - Pure gold
Kdyby,byl stroj času tak se raději vrátím do minulosti, dnešní doba je hrozná. Chtěl bych vidět jak vše vypadalo před 500 léty. Glenn byla špičková zábava, když porovnám s dnešními párty, no hlavně aspoň rohy svítí o muzice nemá ceny psát.
Jojo,to byly doby před půl tisíciletím,samej swing.
Alton Glenn Miller (1. března 1404 – zřejmě 15. prosince 1444).
Alton Glenn Miller (1. března 1404 – zřejmě 15. prosince 1444).
Glenn Miller byl velký hrdina, ale netušil jsem, že se je jedná o současníka Jana Husa.
Samozřejmě je to překlep ze strany Monteho
Enjoy the revolution ! (Sweet - Teenage Rampage)
Samozřejmě je to překlep ze strany Monteho
Enjoy the revolution ! (Sweet - Teenage Rampage)
Bože, bože až se naučíte číst, tak řekněte. Já netušil potřebu vysvětlovat každou větu a provádět rozbor pro méně zdatné. Cvičná otázka, já napsal Glenn žil před 500 léty ??
Boxer, Renown-už dlouho jsem se tak nezasmál. Vtipná poznámka.
Monte, zbytečně se rozčiluješ. Opravdu to vypadalo, jako kdyby jsi se spletl o 450 let.
Před pěti sty léty by sis ale hifi moc neužil.
Monte, zbytečně se rozčiluješ. Opravdu to vypadalo, jako kdyby jsi se spletl o 450 let.
Před pěti sty léty by sis ale hifi moc neužil.
Páni, dajte Montemu pokoj - zdá sa že je to správny nostalgik - má moje sympatie .
Ja mávam občas tiež časonávratné predstavy - hlavne by som si vedel predstaviť také obdobie talianskej renesancie, alebo takú secesnú Viedeň (trochu noblesy občas nezaškodí). Ale páčila by sa mi aj stredoveká hostina v nejakom lepšom francúzskom hostinci s trubadúrom v jednom kúte, v druhom velký krb, stolom plným dobrôt s polovačky a vínom v hlinenom džbáne. To by bola tá najviššia vernosť (ba priem highend). Ale zase na druhú stranu - predstava, že o nejakej väčšej hygiene v tých časoch asi moc nechyrovali a zrejme väčšina populácie pravdepodobne nevoňala o nič lepšie ako naši bezdomoví spolupútnici v hromadnej doprave, tak ten zážitok by mohol mať aj svoje slabšie stránky. A to ešte nespomínam blchy, mor, inkvizíciu a iné potešeníčka tej doby. Nehovoriac o tom že v zhladom k priemernej dĺžke života by sme tam mnohý odtialto už asi nadsluhovali.
Takže touto cestou chcem poďakopvať vynálezcom zvukového záznamu a následnej jeho reprodukcie, výrobcom zariadení ktoré tieto vynálezi dotiahli priam k dokonalosti, zamestnávatelovy, vďaka ktorému som si tieto zariadenia mohol kúpiť (aj keď "vďaka" zamestnávatelovy len nižšej triedy - ale vďaka aj za to) a muzikantom, resp. hercom ktorý ma do tej doby prenesú aspoň sprostredkovane.
Akurát smrdieť si zvládnem už sám (záleží čo predtým pojem ).
Ja mávam občas tiež časonávratné predstavy - hlavne by som si vedel predstaviť také obdobie talianskej renesancie, alebo takú secesnú Viedeň (trochu noblesy občas nezaškodí). Ale páčila by sa mi aj stredoveká hostina v nejakom lepšom francúzskom hostinci s trubadúrom v jednom kúte, v druhom velký krb, stolom plným dobrôt s polovačky a vínom v hlinenom džbáne. To by bola tá najviššia vernosť (ba priem highend). Ale zase na druhú stranu - predstava, že o nejakej väčšej hygiene v tých časoch asi moc nechyrovali a zrejme väčšina populácie pravdepodobne nevoňala o nič lepšie ako naši bezdomoví spolupútnici v hromadnej doprave, tak ten zážitok by mohol mať aj svoje slabšie stránky. A to ešte nespomínam blchy, mor, inkvizíciu a iné potešeníčka tej doby. Nehovoriac o tom že v zhladom k priemernej dĺžke života by sme tam mnohý odtialto už asi nadsluhovali.
Takže touto cestou chcem poďakopvať vynálezcom zvukového záznamu a následnej jeho reprodukcie, výrobcom zariadení ktoré tieto vynálezi dotiahli priam k dokonalosti, zamestnávatelovy, vďaka ktorému som si tieto zariadenia mohol kúpiť (aj keď "vďaka" zamestnávatelovy len nižšej triedy - ale vďaka aj za to) a muzikantom, resp. hercom ktorý ma do tej doby prenesú aspoň sprostredkovane.
Akurát smrdieť si zvládnem už sám (záleží čo predtým pojem ).