Jo, jo - Jablkoň je už od Deváté vlny spolehlivá tutovka. Zrovna včera jsem si na ně vzpoměl. Pracovní oběd s manažerem jedné velkoprodejny. Předevčírem skončilo léto, on vážně přemýšlí, zda už nenasadit předvánoční výzdobu a akce. Aby nebyl nakonec poslední. Ať všechna ta hovádka boží zas mohou nakupovat zboží...
Kdo má možnost, nenechte si Jablkoň ujít naživo. Pohybové a mimické kreace ctihodných umělců opravdu stojí za to. Stejně tak i schopnost hudební improvizace.
Jablkoň - BLÁZNIVÁ
Re: Jablkoň - BLÁZNIVÁ
Jablkoň zbožňuju. Písničky, Bláznivá a hlavně vánoční klasiku Hovada boží.
Vánoce se blíží - musím zkontrolovat, zda je cdčko v autě.
V adventním čase vždycky nasedneme do vozu, zasunu cd-čko do přehrávače a nahlas začneme vesele notovat: "Pa-de-sát dva tý-dnů zbý-vá do Vá-noc"
a v dobrém rozmaru frčíme shopovat do chrámu konzumu

Vánoce se blíží - musím zkontrolovat, zda je cdčko v autě.
V adventním čase vždycky nasedneme do vozu, zasunu cd-čko do přehrávače a nahlas začneme vesele notovat: "Pa-de-sát dva tý-dnů zbý-vá do Vá-noc"
a v dobrém rozmaru frčíme shopovat do chrámu konzumu

Jo, tohle bylo dobré album. Od Jablkoně je celá řady mých velmi oblíbených titulů i jednotlivých písní. Pět policajtů, akční hvězda... Škoda, že u tohohle alba není tak pěkný master jako u Cestující v noci. Ale muzika je to taková, že to budu poslouchat i na repráčkách z LCD! 

Jabloň nic moc . Není to moje parketa. Každý má svůj žánr a ten se mu líbí. Jabloň je fakt nic moc. A nemá to žádnej hudební náboj. Nezlobte se hoši , ale toto není hudba to je řach. Mám představu o jiné hudbě,ale co člověk to jiná hudba. Omlouvám se jsem odkojený ART-ROCK.
daliborr :
A nebylo by hochu lepší napsat jinam co se líbí Tobě, než zde prudit?
Ad Hovada boží - dnes ve schránce první velký vánoční leták.
TESCO nezklamalo...
A nebylo by hochu lepší napsat jinam co se líbí Tobě, než zde prudit?
Ad Hovada boží - dnes ve schránce první velký vánoční leták.
TESCO nezklamalo...