JETHRO TULL
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
JETHRO TULL
Po nedělním koncertě jsem se dneska dostal k Jethro Tull a pustil jsem si Heavy horses. Tak mně to chytlo, že jsem si tam hnedle strčil Songs from the wood. Ted už se sklenkou červeného si dávám Minstrel in the gallery.
Re: JETHRO TULL
Včera jsem pro změnu dal Aqualung a jako přídavek Minstrel In The Gallery. Koncert mne navnadil k poslechu J.T., takže dnes ještě něco přidám.
Zappadaddy a M.L. přidéjte do fóra nějaké to foto z koncertu. Díky.
Zappadaddy a M.L. přidéjte do fóra nějaké to foto z koncertu. Díky.
Musím se přiznat. Aqualung ještě nemám. A pár dalších věcí co bych moc rád taky ne. 

Ahoj, viete mi poradit na ktorej LP najdem Song For Jeffrey?
Mnou koupený a někdy před x měsíci zde annoncovaný digitálně zremasterovaný Stormwatch jsem porovnal s japanverzí.
Pořizovací ceny velmi odlišné,výsledek naprosto stejný.
Pořizovací ceny velmi odlišné,výsledek naprosto stejný.

Jen pro doplnění.Zappadaddy píše:Dcc myslím pouze vydala Aqualung a MFSL pouze několik titulů.Emi je vydala skoro všechny.Taky by mne zajímal rozdíl mezi DCC a MFSL Aqualungu.
U MFSL vyšli dosud na Gold CD tyto tituly:
UDCD 511 - Thick As A Brick
UDCD 524 - Stand Up
UDCD 708 - Living In The Past
UDCD 720 - Passion Play
UDCD 734 - Songs From The Wood
UDCD 745 - War Child
Jethro-Tull jsem obdivoval loni v divadle vPardubicích a před tím 2 X v Brně. Vlastním JETHRO TULL LIVE BURSTING OUT 2CD/The BEST OF 2CD/ DOT-COM.
Nádherná hudba a zážitek ze sluchátek AKG K702 se line pěkný zvuk.
Nádherná hudba a zážitek ze sluchátek AKG K702 se line pěkný zvuk.
A co teprve na BDbrvr píše:Jethro Tull - Live At Montreux 2003 -výborné aj na DVD.
Tak jsem se kouknul na vydání oblíbenců Jethro Tull a to konkrétně jejich zásadního alba Aqualung.
Zajímalo mne to především ohledně nového dvojalbového vydání k 40.výročí vydání originálu a navíc,když to prováděl nikdo menší než Steven Wilson.
Sami posuďte,jak která vydání vypadají.Skladba Aqualung.V závorce DR.
1) originál /1971 (15)
2) DCC Gold GZS-1105 /1997 (15)
3) dig.remaster 25.th Anniversary /1996 (16)
4) dig.remaster by Steven Wilson /2011 (12)

Zajímalo mne to především ohledně nového dvojalbového vydání k 40.výročí vydání originálu a navíc,když to prováděl nikdo menší než Steven Wilson.
Sami posuďte,jak která vydání vypadají.Skladba Aqualung.V závorce DR.
1) originál /1971 (15)
2) DCC Gold GZS-1105 /1997 (15)
3) dig.remaster 25.th Anniversary /1996 (16)
4) dig.remaster by Steven Wilson /2011 (12)

Lidi,lidi, dneska me to zase vzalo!
Nejprve jsem slupnul 2CD "Nightcap" (Unreleased Masters), nasledovalo LP "A Passion Play" pote LP "Minsterel In The Gallery". A tak ted uz jen spokojene travim.
(Obrazky stale jeste neumim, sorry.)

Tak to muselo být žůžoProspero píše:Lidi,lidi, dneska me to zase vzalo!Nejprve jsem slupnul 2CD "Nightcap" (Unreleased Masters), nasledovalo LP "A Passion Play" pote LP "Minsterel In The Gallery". A tak ted uz jen spokojene travim.
(Obrazky stale jeste neumim, sorry.)

boxer :Zase ty tvoje grafy.Pro moje uši hraje určitě Wilsonovo vydání nejlépe.A ne jen pro moje.Možná by to chtělo poslouchat a ne se dívat na graf. 

nuchtala -
Dr.Boxer - ty obrázky a dr jsou naprosto nic neříkající, je třeba problematice víc rozumět do hloubky a pochopit souvislosti. Žádný sw to za tebe neudělá. A nepodléhat obrázkové módě.
Wilsonův mix ční nad ostatními jak Eifelovka nad Paříží. Koneckonců proto se to dělalo. A cíl byl splněn.

Dr.Boxer - ty obrázky a dr jsou naprosto nic neříkající, je třeba problematice víc rozumět do hloubky a pochopit souvislosti. Žádný sw to za tebe neudělá. A nepodléhat obrázkové módě.
Wilsonův mix ční nad ostatními jak Eifelovka nad Paříží. Koneckonců proto se to dělalo. A cíl byl splněn.
Hlasujem za Wilsona