Passion není klasické řadové album Gabriela. Je to scénická, dost těžká hudba. Abys nebyl zklamaný. Gabriela poslouchám cca 25 roků, ale toto album si pustím tak jednou, dvakrát do roka. Musí na něj být chuť a nálada.pasul píše:A ještě co Passion. Ten bude také dobrý co?
PETER GABRIEL
Re: PETER GABRIEL
Jo. Takže jako YES-Relayer.fox píše:Passion není klasické řadové album Gabriela. Je to scénická, dost těžká hudba. Abys nebyl zklamaný. Gabriela poslouchám cca 25 roků, ale toto album si pustím tak jednou, dvakrát do roka. Musí na něj být chuť a nálada.pasul píše:A ještě co Passion. Ten bude také dobrý co?
Musím říct, že ANDERSON, BRUFORD, WAKEMAN & HOWE jsem přišel na chuť ihned. Super kousek.
Je to úplně jiná hudba než na řadových albech. Když jsem to slyšel poprvé, vůbec se mi to nelíbilo. Doporučuji nejdříve půjčit a poslechnout. Prve naposlouchej všechny jeho řadovky a až potom se pouštěj do ostatních. Začni například albem OVO.
Yes a P.Gabriel se nedá srovnávat. Je to jiný žánr.
Yes a P.Gabriel se nedá srovnávat. Je to jiný žánr.
Pokud začínáš s Yes, doporučuji tyto alba:
Yesalbum
Fragille
Close To The Edge /to je to nejlepší co Yes nahráli /
Tales From Topografic Oceans
Relayer
Going For The One
Potom, jak už to bývá,jim trochu došel kyslík a už to nebylo ono.
Jako třešinku na dortu si pak dej koncertní trojalbum Yessongs. Tam se skutečně všichni včetně Wakemana a jeho VI. žen Jindřicha VIII. vyřádili.
Yesalbum
Fragille
Close To The Edge /to je to nejlepší co Yes nahráli /
Tales From Topografic Oceans
Relayer
Going For The One
Potom, jak už to bývá,jim trochu došel kyslík a už to nebylo ono.
Jako třešinku na dortu si pak dej koncertní trojalbum Yessongs. Tam se skutečně všichni včetně Wakemana a jeho VI. žen Jindřicha VIII. vyřádili.
obrázky nejen pro Pasula:

...a teď už jsem si dost vyhrál. Končím, je třeba něco robyt.

...a teď už jsem si dost vyhrál. Končím, je třeba něco robyt.
Fox - Z těch Rush co jsi popsal mám skoro všechno v replikách. Včera mi tři lidé okolo volali a psali, že s tím Rush je to opravdu těžké. Nálada a pohoda musí být. Jinak nic. Chce to do auta a stále dokola. Potom to půjde.
Ale zpět k tématu. Dnes už jedu Gabriela a to toto:

No a to je povinnost pánové. Mám ještě na DVD Growing Up Live. To je výborná záležitost. Secret World Live objednáme. Uvidíme.

Ale zpět k tématu. Dnes už jedu Gabriela a to toto:

No a to je povinnost pánové. Mám ještě na DVD Growing Up Live. To je výborná záležitost. Secret World Live objednáme. Uvidíme.
Pašul objevuje "Ameriku"...
A učí orla létat...
Jen tak dál.

A učí orla létat...

Jen tak dál.

Peer - Létat nikoho neučím. To bych si nedovolil. Takové názory mě odrazují, cokoli sem dál psát. Když to ovšem někomu vadí, tak si mě může dát do ignorovátka a bude mít ode mě klid. Výborná to funkce a doporučuji vyzkoušet. Ušetří se tím spousty místa, kde by se radši mohlo mluvit o hudbě a fórum nebude zaplněno spory. 

fox: No ...nemyslím si,že by na novějších albech Yes došel kyslík.Talk,Open Your Eyes,Union a Big Generator jsou taky luxusní desky a navíc lepší nahrávky.
Každý na to může mít jiný názor.
[quote="pasul"]Fox - Z těch Rush co jsi popsal mám skoro všechno v replikách. Včera mi tři lidé okolo volali a psali, že s tím Rush je to opravdu těžké. Nálada a pohoda musí být. Jinak nic. Chce to do auta a stále dokola. Potom to půjde.
Ale psal jsem o Yes ne o Rush.

Ale psal jsem o Yes ne o Rush.
Fox - Sorry. YES.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to musel přečíst dvakrát, jestli jsem se nepřehlédnul.merhaut píše:Yes do auta?
Proč ne. Taky si je někdy pouštím v autě. Ale musím jet sám bez manželky a delší trasu.Mark Levinson píše:Taky jsem to musel přečíst dvakrát, jestli jsem se nepřehlédnul.merhaut píše:Yes do auta?
Komu se tahle muzika nelíbí, ten si ji nepustí nikde. Komu se líbí, ten si ji pustí vždy a všude.
Naposledy upravil(a) fox dne 26 čer 2009 11:13, celkem upraveno 1 x.