PETER GABRIEL
-
merhaut
Re: PETER GABRIEL
To je jako nechat si zabalit do pytlíku a pojídat za jízdy menu z vyhlášeného restaurantu...
Záleží čím jezdíš a jaký máš aparát v autě.merhaut píše:To je jako nechat si zabalit do pytlíku a pojídat za jízdy menu z vyhlášeného restaurantu...
Omlouvám se. Tato diskuze by měla být především o hudbě. Jak ji kdo poslouchá, je jeho věc.
Jak kdo hudbu poslouchá a hlavně na čem. To je alespoň pro mě velice důležité. Proto jsem taky investoval do aparátu v autě takovou sumu. Trávím tam více času a proto to tak je. Zde zmíněný koncert Gabriela je opravdu výborný i tam. Potřebuju akorát lepší display než tam momentálně mám. A ten můj starý mi stále nikdo nechce ukrást. Nechápu.
Ovšem nechci rozjíždět zrovna zde již takvou debatu. To sem určitě nepatří.
-
merhaut
Poslech při řízení bude vždycky jen pytlíkový konzum, i kdyby auto bylo jedna velká highendová bedna
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Gabriel objevil Phila a přes Phila jsem objevil Gabriela. Nemohu říct, která jeho deska je pro něj, protože každá má své. Poslouchám je podle své nálady. Mám vše, co vydal na SACD, Plays Live mám na vinylu. Báječný je DVD s jeho klipy a pochopitelně koncert Groving Up Live. Minulý týden jsem si chtěl pustit jeho koncert z Prahy a připomenout si jeho „zu žďazdny, že jsem v Praze“, ale někde jsem to prošustroval…
Budu muset poprosit známého o zapůjčení k výrobě jednoho padělku.
Gabriel si poslední dobou dával na kvalitě nahrávek velice záležet. Všechna řadová alba vyšla na SACD, na LP od Classic Records, DVD byla nahrána v DTS s parádním obrazem. Co více dodat ?
Ten koncert v Praze byl úžasný. Perfektní byl taky začátkem 90.let v Bratislavě. O Budapešti ani nemluvě.
Ten koncert v Praze byl úžasný. Perfektní byl taky začátkem 90.let v Bratislavě. O Budapešti ani nemluvě.
Pasule, od Gabriela Plays Live ti můžu půjčit na LP, mám je dvakrát.