Richard Muller - Už
Richard Muller - Už
Právě mi běží v CDP nejnovější album Už Richarda M. Album je v některých písních temnější, v některých veselejší s vtipnými texty např. " Majú ma rady". Celkově zpívá Richard v pohodě, doprovodná kapela je též dobrá. Doporučuji k poslechu.
Re: Richard Muller - Už
Dnes jsem si ho taky koupil a posloucham,jen mam dotaz.Jaky mate zvuk?Ja opravdu premyslim,ze jej pujdu reklamovat(to cd).Zvuk je jakoby prebuzeny,hlavne basy,jakobych slysel srceni,nebo jiskreni,ci co.Tak nevim,jestli je to sound toho cd,coz bych byl sklaman,nebo mam cd nejak spatne .Je to vubec mozne?Budu rad za vase postrehy,nechci se pri reklamovani strapnit... 

Dnes jsem si ho taky koupil a posloucham,jen mam dotaz.Jaky mate zvuk?Ja opravdu premyslim,ze jej pujdu reklamovat(to cd).Zvuk je jakoby prebuzeny,hlavne basy,jakobych slysel srceni,nebo jiskreni,ci co.Tak nevim,jestli je to sound toho cd,coz bych byl sklaman,nebo mam cd nejak spatne .Je to vubec mozne?Budu rad za vase postrehy,nechci se pri reklamovani strapnit... 

Ja mam zvuk dobrý. Taký Mullerovský, podobný všetkým jeho predošlým nahrávkam. Pravdupovediac sa od sony music ani veľmi veľa čakať nedá. Skôr ma sklamal ten obsah. Richard nám nejak senilnie a mnohým jeho textom asi rozumie len on sám. Možno to budem musieť počúvať častejšie a pozornejšie. Rothodne však moj názor je, že pri počúvaní tohto cd si človek neoddýchne. Jednak z dôvodu kvality nahrávky a jednak z dôvodu obsahu. Ja hodnotím ako 

Příšerně nahrané.
Přesně jak píše valderon.
Mullera mám rád, ale toto cedlo jsem ani podruhé nedoposlouchal.

Přesně jak píše valderon.
Mullera mám rád, ale toto cedlo jsem ani podruhé nedoposlouchal.
Tak vidim,ze je to bohuzel zvuk vsech cd,a mrzi me to,ze to takto podelal Rišo,napriklad zvuk 01 , ikdyz to neni super spicka,je proti Už prvotridni.Proste mel lepsi kvalitu nahravek,s kterou jsem byl tak nejak spokojeny.Nevim cim to je,jestli to byl jeho zamer,protoze tam ma dost elektroniky,tak mozna jo,ale me se to nejen nelibi,ale hlavne je to rusive.Kdyz delaval hudbu s Hapkem a Horackem,bylo to jiny,daleko lepsi.Jak zvukove,tak hudebne.To i Monogamny vztah , ktery spichl "narychlo na dovolene" je lepsi po obojich strankach,a to zadny humbuk kolem toho nebyl jako ted,dokonce jsem se setkal s tim,ze lidi toto album ani neznaji a nevi o nem.Na zaver asi toto.Posledni album Metallicy kazdy kritizoval kvuli zvuku.Kdyz to srovnam,tak si rikam,zaplat panbů , že to nahrali taaak dobre,a nesprznili to taaaak jako Už... 

A mně se docela líbí hudebně i texty, jen ten zvuk, opravdu nic moc.
album "UŽ" od Riška je sračka. A komu sa to páči, nech sa mu to páči. nemá to ale s hudbou nič spoločné. je to nejaké psychodelické vyznanie senilného zdrogovaného bývalého úspešného muzikanta. Nemám k tomu viac čo dodať. Ako som už spomenul pred pár hodinami, čo sa divíte zvuku???!!! veď sa pozrite kto to nahral. Hádam od Sony nečakáte nejaké zázraky.
Plný souhlas, zkrachovanec, co vydal další desku, aby měl na nový fet. S hudbou to nemá nic společného.anawak píše:album "UŽ" od Riška je sračka. A komu sa to páči, nech sa mu to páči. nemá to ale s hudbou nič spoločné. je to nejaké psychodelické vyznanie senilného zdrogovaného bývalého úspešného muzikanta. Nemám k tomu viac čo dodať. Ako som už spomenul pred pár hodinami, čo sa divíte zvuku???!!! veď sa pozrite kto to nahral. Hádam od Sony nečakáte nejaké zázraky.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
44 mě tolik neoslovila jako tato deska. Dle mého to není vůbec špatná deska. Oceňuji změnu, kdy převládá elektronika, jenž je vhodně doplněna akustickými nástroji. To, že je nahrávka zvukově zprzněná, je opravdu velký opruz a určitě desce ubližuje
. Na druhou stranu to vadí tak z 10%, kteří desku poslouchají.

Spletl sis znacku procent a promile. 

- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:

Léčivé prameny procenta i promile nemají. Ostatní tekutiny, kromě pravé valašské slivovice, mě nezajímají!Donuts píše:Spletl sis znacku procent a promile.
ona ta deska je schválě tak zprzněná, je prostě optimalizovaná tak, aby to hrálo dobře na shitových aparátech - rozuměj jezevčících, který má těch zbývajích 90% lidí... spíš ale 99%Filip Kolinsky píše:44 mě tolik neoslovila jako tato deska. Dle mého to není vůbec špatná deska. Oceňuji změnu, kdy převládá elektronika, jenž je vhodně doplněna akustickými nástroji. To, že je nahrávka zvukově zprzněná, je opravdu velký opruz a určitě desce ubližuje. Na druhou stranu to vadí tak z 10%, kteří desku poslouchají.