Vždy jsem si myslel, že pravá éra Rush se pořádně datuje od nástupu N.Pearta. Ale ouha - album Rush s bubeníkem Rutseyem je opravdu výtečné-je to ještě pravý přímočarý rock na bázi LedZeppelin, výborná Lifessonova kytara,která místy temným zvukem dokonce připomíná Black Sabbath.
V provedení SHM-CD výtečný zvuk, jen stopáž by mohla být delší, ale co se dá dělat. I tak je toto album pro mě velmi zajímavé a rozhodně už dnes vím, že se k němu budu velmi často vracet. Skoro tak uvažuji, že se mi líbí více, než zbytečně překomplikované Snakes and Arrows či Vapor Trail z poslední doby.
Rush-Rush vřele doporučuji.
RUSH-Rush
Re: RUSH-Rush
jj zdeny-výborná věc
-akorát mě to spíše jako bs připomíná led zep nebo d.purple-v každém případě souhlasím s tím,že je to lepší než Tebou uvedené novější věci (aspoň i pro mě).

-akorát mě to spíše jako bs připomíná led zep nebo d.purple-v každém případě souhlasím s tím,že je to lepší než Tebou uvedené novější věci (aspoň i pro mě).
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Shodou okolností i mne se líbí více než nové věci.Skvělé hardrockové album zpočátku 70 let s výrazně ojedinělým stylem.Toto album v SHm je na mém vánočním seznamu. 

Zappa:
kdybys poprosil Ježíška, nedonesl by to 2x? A event. za kolik?
kdybys poprosil Ježíška, nedonesl by to 2x? A event. za kolik?
Zdeny - kup si to Rush sám a budeš spokojen,minule jsem ti to nabízel za nákupku.Nesmíš moc "špekulovat".
Nepamatuji si, že bys mi nabízel tohle album. Kdyby ano, tak jej okamžitě beru. to není špekulování. Ale nic...Paul píše:Zdeny - kup si to Rush sám a budeš spokojen,minule jsem ti to nabízel za nákupku.Nesmíš moc "špekulovat".