Sophie Zelmani

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Sophie Zelmani

Příspěvek od Renown »

Nedávno jsem si koupil tři CD této švédské zpěvačky. Krásná ženská a velmi smyslný projev.
Teď momentálně drtím CD "Memory Loves You"

Obrázek

Mrkněte na tohle video :
http://www.youtube.com/watch?v=buxrlFoZZUM

Tomíček
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sophie Zelmani

Příspěvek od Tomíček »

Výborný tip... *thumbs up*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Nádherné, mnohdy smutné a zádumčivé, ale vždy výrazně melodické skladby, ze kterých vychází celá řada zpěvaček, jako například KT Tunstall ve svém debutovém albu „Eye To The Telescope“, o kterém psal například Dadaft. Do filmu Julia Roberts „My Best Friend‘s“ (Svadba mého nejlepšího přítele) nazpívala skladbu „Always You“, kterou nemám ani na jednom CD. Její diskografie je vcelku obsáhlá, od prvotiny „Sophie Zelmani“ (1995)

Obrázek

až po nejnovější „The Ocean and Me“ (2008) , jsou to všechno písničky poslouchatelné jedním dechem. Její poslední album je skutečně „velký sound“, perfektně nahrané a jako vždy často zasmušilé – prostě ona zpívá poklidně, někdy skoro recituje, někdy šeptá, ale vždy s hlubokým procítěním, které z těch nahrávek přímo kypí. Vždy se nádherně kloubí její hlas, umění hudebníků a mistrů zvuku. Navíc jsou to skladby se silnou, melodickou basovou složkou, takové jak mám rád.
Velmi dobrý tip ! *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

Mám celou diskografii.Patří s Evou Cassidy k mým nej. *bravo* *palec*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Renown:
tato deska se mi také líbí...
Ostatní neznám.
Obrázek

lubos karban
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos karban »

Tuto Švédskou ženu miluju ,mám od ní všechno,strašně rád bych od ní nějaké to DVD ale asi žádné nevydala nemúžu nikde nic najít kdyby někdo věděl budu moc rád, je to nádhera prostě pohlazení po duši a v tomhle období obvzlášť,zrovna jedu její poslední desku Soul, je jěště horká a opět nezklamala,nádhera.nádhera.zdraví Luboš

Odpovědět