Dneska jsem měl "černej den". Začal tím, že ráno jsem si tak napůl vlastní vinou narazil ALU disk na autě, pak mě "chytly" záda (už 2 roky byl pokoj) a dorazilo mě, že měly dojít prachy, na který čekám a nedošly... A mám dojem, že to není ještě všechno...
Na*rán na nejvyšší míru jsem hledal večer uklidnění v muzice, která zatím nikdy nezklamala. Vytáhnul jsem LP V.Mišíka - ETC 2.
Tuto desku znám nazpamět a dost časti si ji "dávám" na CD, ale dnes jsem prostě měl chuť na LP.
Mohu jen říct, že závěrečná skladba Sladké je žít má prostě grády a je radost pitvat, co vše je v těch zvukových rovinách ukryté. od vybrnkávání na struny houslí, harmonika přiznává, výtečné kytarové sólo.. prostě neskutečná směsice nápadů, emocí a rytmu, který bere u srdce.
Bylo to přesně to, co jsem potřeboval. Škoda, že LP od Vládi Mišíka nemám více, na každý den jiné. Vše by pak bylo v jiných barvách, než dnešní Den Blbec.
A propos: jaká vydal Mišík LP? Já mám jen ETC2, to ale neznamená, že jiná nejsuo. Určitě jsou...
Vladimír Mišík ETC 2
Re: Vladimír Mišík ETC 2
Když jsem si přečetl tvoje vlákno, hned jsem začal hledat Mišíky na LP. Našel jsem první čtyři.
S překvapením jsem zjistil, že v manželčině zapomenuté diskotéce se vyskytují dvě LP, trojka a čtyřka, které snad nikdy nebyly hrané, jako nové.
Dík za inspiraci.

Dík za inspiraci.

Fox: a kdybys je snad nepotřeboval, tak se hlásím k odkoupení. Zn: IHNED 

Lituji, nezlob se.
Zkus Aukro. Sem tam se tam něco objeví. Loni tam byla k mání celá diskotéka českých LP, asi dědictví, v perfektním stavu.
Zkus Aukro. Sem tam se tam něco objeví. Loni tam byla k mání celá diskotéka českých LP, asi dědictví, v perfektním stavu.