Vollenweider Andreas - Caverna Magica

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Po velmi dlouhé době jsem se dostal k poslechu této relaxačka.
Zní to třeba jako Mike Oldfield.
24 bit Hi-Definition Audio.
Posloucháte to někdo?
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Vollenweider Andreas - Caverna Magica

Příspěvek od Mark Levinson »

Ahoj Peere, z jeho tvorby znám dobře jen desku Book of roses
Obrázek
Ještě jsem kdysi měl nějakou starší desku, ale už si nepamatuji její název. A máš pravdu je to taková relaxačka, ale vždy velmi dobře nahraná.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Neznám, zajímalo by mě to. Já osobně mám pouze Cosmopoly a Book of Roses jsem měl kdysi na kazetě. Po letech, když jsem Cosmopoly získal, tak jsem s překvapením zjistil, že to můžu s radostí poslouchat i dnes. Rád si příležitostně poslechnu jeho další alba.

cyrilsvet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrilsvet »

Caverna Magica je asi nejlepsi vec od Vollenweidera a pokracuje tam, kde koncila predchozi deska Behind the Gardens...Poprve jsem ji slysel jen par mesicu po vydani u znameho, ktery mi ji pustil na vinylu na spickovem Marantzu a do jeste lepsich elektrostat. sluchatek AKG (to uz je hodne davno). Okamzite mne to chytlo, protoze navic ta deska je fantasticky nahrana (ostatne jako vsechny jeho desky). Ted mam od nej celou discografii, vcetne DVD...Navic se mi postestilo ho zazit i na koncerte v New Yorku. Pokud byste meli nekde moznost navstivit jeho koncert (coz je problem, koncertuje malo a spise v zapadnich lokalitach), rozhodne doporucuji. Pred par lety byl treba v Polsku ve Wroclavi. A pokud chcete mit to nejlepsi od nej, pak je dobre poridit dvojalbum Trilogy (kde krome uvedenych dvou desek je jeste prvni Eine Art Suite in XIII Teilen a singl Pace Verde).

Odpovědět