Yes - Drama

Dnes hraje nebo hrálo ...
JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Yes - Drama

Příspěvek od JV »

Včera večer som si po prečítaní tohoto vlákna Dramu pustil. Nie je to zlé, ale mám od nich oblúbenejšie albumy. Trochu mi na tom CD vadí že je tam viac bonusových skladieb ako tých z originálneho albumu. Podobne ma to rozčuluje na Close to the edge. Neviem čo je to za módu. Rozčuluje ma to aj u Jethro Tull. Neviem si predstaviť že by takto vydávali Queen, alebo Pink Floyd.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Karel1 píše:
15 kvě 2019 16:37
Je-li to reakce na můj dotaz směřovaný Lechosovi, tak toto BR mám doma a jen jsem chtěl tohoto všeuměla trochu nasměrovat do vlákna "YES". "Drama" nemá s Andersonem nic společného. Tak asi tak ;)
všeuměl...dobré, dík
pokud Tě to semka mrzí ať to admin fóra přešíbuje do sekce Yes, já se zlobit nebudu *2thumbsup*

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Co se týče muziky, tak je pár okamžiků z mého života, na které se nezapomíná a vybavují se, jako kdyby to bylo včera . . . jeden z nich je jak stojím v Praze na burze a prohlížím si nové LP YES - "Drama". Sakra . . . bez Andersona? A místo Wakemana nějaký Geoff Downes :? Sakra...sakra...co s tím? Moje nejoblíbenější kapela bez Jona a Ricka? :? Sakra...sakra...nebude to paskvil? Zapečetěné UK vydání za (skoro) třídenní výplatu...když tak to zase prodám *headbang* Byl jsem mladý rocker, který právě zažíval opojení z objevování Yes, Genesis, King Crimson atd... A teď tohle :roll: V roce 2002 mi toto album (mimo jiné) uplavalo *fnuk*, opojení z muziky zůstalo.
PS: Patří to do vlákna o YES, ale právě včera jsem poslouchal jedno z NEJ alb, co bůbec znám -> Fragile *klanimse*

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

No vidíš. A já v roce 1980 tímto albem na Větrníku začal. Bylo to v době, kdy nad nimi většina fandů zlomila hůl. Postupně jsem pokračoval přes Yesshows. Pokud někoho tahle úžasná skupina zaujme, postupně si názor na jednotlivá alba utřídí. Až na pár výjimek to dopadne stejně:
The Yes album, Close to the edge, Fragile tři top alba.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

No za mě ještě Going .. a Tales ...

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

a za mě ještě 90125 kdysi dávno lic.Supraphon mám v archívu dodnes 1-2x v roce si zahraje

Odpovědět