Bol som na akadémii prvýkrát. Noblesný hotel s úctivým personálom a dobrou stravou - teda - podľa toho, ako veľmi si hladný.
Rovnako noblesná reprodukčná zostava, so serióznou cenovkou a serióznym zvukom. V rámci miestnosti akusticky kompromisné riešenie, avšak bolo cítiť, že ten kvalitatívny level je jasný. Triangle Magellan Concerto všetky ukážky bravúrne zvládali, hlavne koncák DAgostino, k večeru už patrične teplý, podával presvedčivé zvukové výkony. Relatívne malý komponet s váhou 40kg...mal som problém vôbec odlepiť ho od podložky...Potešilo ma, že sa opäť zišla známa partia z výstav. Renown, ako organizátor, dohliadal na celý priebeh vzorne, trochu mi chýbal nejaký spíker, s priebežným koordinačným slovom o tom, čo sa bude diať, niečo o hrajúcich komponentoch, či hudobných ukážkach, prípadne v núdzi len jednoduchý harmonogram niekde na vstupných dverách. Davidus ma prekvapil prednáškou o organoch a organovej hudbe, zaujímavú slovom aj muzikou. Som zároveň rád, že akcia nebola nijako ortodoxná, striedali sa ukážky ako z vinylu, tak aj z digitálu, fľašiek či tranzistorov a vďaka tomu, že to hralo všetko excelentne, nebol dôvod na siahodlhé rozbory. Zvuk bol úderný, plastický, rozlíšený, živý, hlavne v sweetspote - z väčšej diaĺky to už dozvuk rozmazával. Akciu ako celok hodnotím pozitívne, vďaka za ňu Renownovi, ďalším organizátorom aj všetkým, ktorí ju obohatili svojou účasťou. Zopár fotiek z akcie.