5. ročník Analogové Akademie v Rožnově p.R.

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
korys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: 5. ročník Analogové Akademie v Rožnově p.R.

Příspěvek od korys »

Předpokládám, že má. Určitě se najde ňáká fajnová věcička na přežvýkání.
Jinak Vám pánové přeji nádherný společenský a poslechový zážitek. Bohužel mi to tentokrát nevyjde ani na chvilku a tak si setkání s přáteli a ,,mašinkama kapitána Nema" musím nechat na budúce. *fnuk*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to flyingbird : má to smysl :-) stav se budeme se těšit
to korys : škoda :-(

cough
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cough »

jedu zitra rano v 7 z Bratislavy smer Alnagonova Alkademie. Zpatky navrat dle dohody, cca ve 4-5 po obede odjezd, v BA okolo 7-8 vecer.

Mam jeste 2 mista volne v aute. Pokud byste se chteli nekdo pridat, prosim do soukrome zpravy. Diky.

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Díky za možnost zúčastnit se této akce, užil jsem si to, hrálo to moc dobře, příjemné prostředí... A také díky Davidovi za velmi zajímavou přednášku *thumbs up* .

cough
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cough »

Bylo to moc fajn. Velke Diky Renownovi za usporadani a Davidovi za prednasku. Moc takovych akci v CZ/SK hifiprostoru neni, o to vic je treba si toho vazit, ze se nekdo ujme toho zorganizovat to, a hifisti dorazi. Byl to fajn pokec se starymi (a) znamymi o hifi ale i nehifi. Byl jsem prijemne prekvapen velmi velmi slusnou akustikou salonku, mnohem lepsi nez v puvodnim hotelu. Hotel, rekonstruovan za penize evropskych danovych poplatniku, mel fajn spa, mene fajn kuchyni. Vystavene hifi komponenty jsou opravdovym highendem jak z pohledu krasneho a luxusniho zpracovani, tak z pohledu renome znackovosti a highend cenovky (muj odhad ceny okolo 80-100k euro). Je uz na zvazeni kazdeho, jestli se k obdobnemu zvukovemu vysledku lze dobrat i jinymi, daleko mene honosnymi cestami....

Tesim se na dalsi rocnik.

Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

Také se připojuju s velkými díky Luborovi a všem pomocnikum! Obsahem v dnešní době ojedinělá akce, možnost podebatovat s lidmi "nazivo", neocenitelné. Letos byl aparát výjimecne drahý a myslím, že i výjimečně dobrý. Většinou v takovém prostředí, v tak obrovské místnosti s akustikou úplně odlišnou od domácích podmínek, budí zvuk trochu rozpaky... Včera to bylo jiné. Slyšeli jsme převážně varhanní hudbu s vynikajícím odborným výkladem,díky Davide, a pocit "jako v kostele" se zcela výjimečně dostavil! Včetně i občasneho zadrimnuti, za což se dodatečně omlouvam, ale bylo po obědě, výborný skopovy guláš s dvojitou porci masa si vyžádal své:-) Zvuk obrovský, čistý. Věčný následující Nohavica... Rychle jsme prosadili změnu a jak Deep Purple - Machine Head SACD sice -R, tak Led Zeppelin, porovnání mfsl a normal bylo vynikající, ale myslím, že s prvním zesilovačem by to bylo ještě lepší. Ještě jednou díky.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to cough :
díky za návštěvu ! Ta kuchyně byla opravdu příšerná, dal jsem si nějaké plněné kuřecí prsa a teda to aby člověk pohledal. Příště je třeba zajet na hotel AGH, tam je mimořádně dobrá kuchyně. Někteří mohou snad potvrdit. (František s jehněčím gulášem :-) ) Není to daleko a je to jiná liga

to Hopp :
pro mne jsi byl největší šok. Jak jsem Tě viděl ve dveřích vystartoval jsem k Tobě s tím, že vidím Toma z Karviné. Uprostřed běhu jsem se zarazil, že je asi něco špatně. Neskutečná podoba !

Jinak děkuji všem co se zúčastnili, všem kteří jakkoliv přispěli ke zdaru akce, především pak Davidus a jeho přednáška o varhanní hudbě, Jarda Merhaut chodící encyklopedie, pan Slavíček a jeho akustické panely atd., nerad bych někoho vynechal takže toho výčtu radši nechám.
Párty před zahájením akcičky velmi slušná ale fyzicky náročná, protože pražská kolika nás donutila zcela změnit lokaci aparátu, ale bylo to jasně ku prospěchu. Pak ještě byly dvě afterpárty pro ty kteří vytrvali. Příští rok na viděnou !!!

Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

Tak naštěstí jsem kolikou netrpěl, natož pražskou! Ale jsou to fajn kluci, skoro jako z Moravy:-)

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

i ja bych rad podekoval pred nastoupenou hifi jednotkou
perfektni setkani, zazitek z patecniho poslechu koncertu z LP - Keith Jarrett - koncert Kolin ...
sobota ve znameni setkavani s kolegy , hodne zajimavych info a paradni muzika
sestava hrala uzasne, zaroven i design pristroju pro me vyborny
podekovani Renownovi a jeho pocetnemu realizacnimu tymu, ktery pracoval v patek i v sobotu v noci ..
diky diky

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

rOn: 1984?
Pavel Macura Audio

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Krasný víkend, super sestava ( asi nejlepší zvuk co jsem kdy slyšel na takové sešlosti ), super pokec, možnost si zkompletovat lampičky do tuze dráhého předku. Velice rád jsem po čase viděl známé tvaře, ale i poznal hodně chlapců co znam jen z fora. Pro mě zážitek LZ na MSFL LP. Děkuji Luborovi, že takovou akci uskuteční, pro mě *palec* a děkuji.

Bylo tam dost fotografů, tak snad kdosi vloží nějaké to foto krásných aparátků.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Bol som na akadémii prvýkrát. Noblesný hotel s úctivým personálom a dobrou stravou - teda - podľa toho, ako veľmi si hladný.
Rovnako noblesná reprodukčná zostava, so serióznou cenovkou a serióznym zvukom. V rámci miestnosti akusticky kompromisné riešenie, avšak bolo cítiť, že ten kvalitatívny level je jasný. Triangle Magellan Concerto všetky ukážky bravúrne zvládali, hlavne koncák DAgostino, k večeru už patrične teplý, podával presvedčivé zvukové výkony. Relatívne malý komponet s váhou 40kg...mal som problém vôbec odlepiť ho od podložky...Potešilo ma, že sa opäť zišla známa partia z výstav. Renown, ako organizátor, dohliadal na celý priebeh vzorne, trochu mi chýbal nejaký spíker, s priebežným koordinačným slovom o tom, čo sa bude diať, niečo o hrajúcich komponentoch, či hudobných ukážkach, prípadne v núdzi len jednoduchý harmonogram niekde na vstupných dverách. Davidus ma prekvapil prednáškou o organoch a organovej hudbe, zaujímavú slovom aj muzikou. Som zároveň rád, že akcia nebola nijako ortodoxná, striedali sa ukážky ako z vinylu, tak aj z digitálu, fľašiek či tranzistorov a vďaka tomu, že to hralo všetko excelentne, nebol dôvod na siahodlhé rozbory. Zvuk bol úderný, plastický, rozlíšený, živý, hlavne v sweetspote - z väčšej diaĺky to už dozvuk rozmazával. Akciu ako celok hodnotím pozitívne, vďaka za ňu Renownovi, ďalším organizátorom aj všetkým, ktorí ju obohatili svojou účasťou. Zopár fotiek z akcie.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Na druhé fotce vidím dřevo.To vědět tak vemu svoje pilky a ukázal bych vám koncert. *offtopic*

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Díky všema za fajn akci, zvlášť Renownovi za zorganizování. Docela zážitek slyšet varhany na takovém aparátu. Přidávám pár fotek pro ty, co nebyli.

Na tomto se hrálo
Obrázek

D'Agostino Momentum
Obrázek
Obrázek

Triangle (označení nevím, druhý model z nejvyšší řady)
Obrázek

REF 10
Obrázek

REF 250 v akci
Obrázek

EAT phono E-GLO
Obrázek

EAT Forte, přehoska Ortofon Windfeld, rameno EAT E-GO
Obrázek

Obrázek

Pohled z "hlediště"
Obrázek

Obrázek

Ještě jednou Ortofon Windfeld s palipolem v pozadí
Obrázek

Dotaz pro MB
Můžeš mi napsat, jak se jmenuje to album, co jsme poslouchali s tvým kámošem (nevím jeho jméno)?

Odpovědět