Burza CD a LP Zlín.

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Roman2

Burza CD a LP Zlín.

Příspěvek od Roman2 »

V neděli 17. 9. se bude konat ve Zlíně od 13 hodin již páta burza LP a CD. Místo konání je Restaurace Stará Sokolovna, Sokolská 663, Zlín. Vstup z východní strany budovy.

Já jsem, byl dvakrát a vždy jsem si nějaké to LP odnesl. *2thumbsup*

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Burza CD a LP Zlín.

Příspěvek od weiron »

Dnes je zase burza v Olomouci:
Obrázek

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

diky za info, škoda že je to tak kratkodobe uvedene.

NASEL JSEM BURZA LP SOBOTA 23. ZÁŘÍ od 11hod
Cafe Time Music
Karmelitská 388/2, 11800 Praha
https://www.facebook.com/events/1936703 ... y%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22permalink%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22RHC%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D

všeobecně : to neexistuje nejaky kalendar kde se to jeden dovi s nejakym časovym předstihem.
pak mam ciste osobní otázku proč to nazyvaji poradatele tak komicky jako vinyl bazar, setkani xxxx apod a neuvedou jednoduse burza LP MC CD vinyl

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Taky se vždy dozvím o takových akcích na poslední chvíli,takže většinou nemám šanci se tam dostat :shock:

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

presne tak to je , to je takovy ten marxisticky system zlate české rucicky, chce to jednoduse KALENDAR akci na cely rok po cele republice + okoli
v ty karmelitsky to delaji ti sami co delali na tom zizkove v akropolis, tam jsem jednou byl a bylo to takove dost tmave a nejakej priblblej wannabee DJ tam delal kraval, na muj vkus dost negativni atmosfera
Karmelitska ma dobrou polohu hemzi se to tam asia hipsters tak jestli je napadne dat na ulici ceduli DNESKA RECORDS SHOW/VINYL BURZA tak oni tam nejaky vlezou,jeden muj kolega tam jede tak pujdu hodit voko ja to mam par minut přes reku a pobliz je na ujezde dobra cukrárna tak to se neda nic pokazit, nevim jak je to tam s parkovanim, ja to jako rezident nemusim resit ale mohu tam nekoho svezt jedu ze Stepanske - myslikova - nabrezi - ND a přes most.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Další burza v Olomouci má být 18.11 zase ve 13 hodin. Přesný termín píší týden dopředu někde na faceboku. Jinak burza dobrá odnesl jsem si pár desek co jsem sháněl několik roků. Určitě doporučuji navštívit.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

to je prave ten problem oni to strci na facebook a daji tomu nejaky exoticky nazev
diky za info

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

sem jako strcil voko na to show v tom muzeu hudby na mala strana v karmelitsky, familierni prostředí, VINIKAJICI KAVARNA s domácími kolačky, par handliru /tak 3-4/ s takovym tim standard materiálem , nejakej typek s docela dost CDs a "vinyl novakama" , 2-3 zoufalci co se take vidi všude a JAKO ZAZRAK jeden typek s cca 1000 albums na stole takovy lepsi prumer , (na mistni pomery silny nadprumer v relaci s ostatními co tam staly) tak sem mimo jiné nalovil první cdn 1966 yardbirds ve STEREO!!!! V mono se to cas od casu vidi, ze ano.
Obrázek

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

terahera píše:
16 zář 2017 23:17
Taky se vždy dozvím o takových akcích na poslední chvíli,takže většinou nemám šanci se tam dostat :shock:
vono jako když sem strcis termin na vinyl records show /burzu/ tak jak jsem zazil na vlastní kuzi, to mistni policie "Hifi Gestapo" smaze takze se to nedovis, urcita komunita přes vinyl je na facebook ale je to dost choticke, na discogs apod. se take strkaji terminy /to je stale svobodna zona/ nevim kde jako sedíš ale 3.3. Praha Dum Barikadniku bude velka show
https://www.facebook.com/tibor.mester.3 ... hc.friends

Odpovědět