A keďže som so sebou ťahal zrkadlovku, tak som si to s ňou pekne obehol a nafotil čo šlo.
Okrem prefláklych mien vystavovalo veľa domácich výrobcov, od škaredého "DIY" po úplne luxusné kúsky. Všeobecne sa objavilo málo nemeckej, americkej, čínskej produkcie. Potešilo ma že na viacerých miestach sa hralo z LP, ale prišlo mi že zdroj zvuku sa moc neriešil a tak bol často zdrojom hudby notebook alebo (pod)priemerný CD prehrávač. Na SACD alebo BlueRay som snáď ani nenarazil.
Franco Serblin Accordo, tu sa mi páčilo viac ako na na Pražskom HE

O kŕmenie sa staral integráč Jadis I-35

eM-Bí-eL

MSB Platinum Signature DAC IV so separátnym zdrojom a firemný CD transport (rezonátor nie je v cene)

Omnipoláry s nádherným spracovaním kŕmené elektronikou Cary

Ascendo Solution 720/710, Aesthetix Romulus Dac/CDP, pračka Gigawatt PC3-EVO. Repro Ascendo System M-S

Zopár elektróniek.
Ukrajinské monobloky Challenge SE-833MX - jedna Pure Class A Single Ended Trioda na kanál, 80W výkon pri spotrebe 400W a váhe 52kg/kus

Devialet a Wilson Audio Sasha. Podobnosť s Geberitom čiste náhodná

Thierry Massoubre z Devialetu - v ruke drží iPhone s aplikáciou pre dieľkové ovládanie

Roksan

Rega

Sonus Fabery tu boli len na parádu, hrať som ich nepočul.

CD, SACD, BD, LP boli na predaj na prízemí Sobieski a v niekoľkých expozíciách. Odniesol som si odtiaľ zopár CD samplerov a starých LPíčiek.

Naľavo poľské DIY, tie väčšie za bratu 2200 zlotých! Spracovanie výborné, len ten výškáč vyzerá ako z rádiobudíka. Hralo to Hotel California a počúvalo sa to dobre.
To napravo už netuším ale bola tam príjemná atmosféra.

Filtre, pračky, sušičky a myčky nádobí

Vnútornosti Gigawatt PS3-EVO, PSAudiá

Neviem si spomenúť čo to bolo zač, ale spracovanie a dizajn na jedničku:

Magnáti a Dynavoxy

Je to woo-doo? Tento myšiak je vyrobený z pravej kože a vyplnený medenými brokmi. Na cenu sa radšej nepýtajte.

Nemá niekto známeho kožušníka? Zoženiem broky a spravíme komunitných ježkov s logom hifinázorov

Čas na obed. Pokračovanie nabudúce..