Navštívíš prosím mou sestavu s předzesilovačem?

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Papolius
Kontaktovat uživatele:

Navštívíš prosím mou sestavu s předzesilovačem?

Příspěvek od Papolius »

Ahoj Všem.

Sháním do své sestavy předzesilovač. Zatím jedu z DACu a CD přímo do koncáku, přřípadně přes pasivní Creek. Bohužel vůbec nevím co od aktivního předzesu čekat a potřeboval bych něco naposlouchat. Chci jít bazarovou cestou, takže zapůjčení ze studia nepřipadá v úvahu.
Jsem z Prahy 2-Vinohrad. Budu moc rád, když se najde hodný člověk, který s sebou svůj předzes přinese a straví nějaký čas testováním ( dostane i najíst *klanimse* ¨)
Předzes bych rád pořídil za bazarovou cenu do 22k, takže zhruba taková kategorie mě velmi zajímá.
Má sestava je Quadral Montan MKV, CD přehrávač philips, DAC V-DAC, PC, a zesilovač DIY kopie Pass labs upravená panem Milanem Tůmou .

Budu moc rád, když se někdo ozvete.
Díky
Martin
MStokr zavinac seznam.cz

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Navštívíš prosím mou sestavu s předzesilovačem?

Příspěvek od MB »

Mohol by som sa zastavit, ale neviem, či ti bude moj predok postačujúci....

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enregistree »

Ten koncak bych mohl nakrmit (nazev i text threadu je zabavny) z lampoveho predzesilovace, prezije-li cestu a prezijes-li ty jeho vzhled… (V soucasne dobe pouzivam nesymetrike vstupy i vystup.) Co je to za Passovu konstrukci? Nemuze mit vstupni impedanci kolem 10K?

Ten creek nevyhovuje? Pripadne mezi nej a koncak dat grounded anode nebo grounded drain zesilovac. V-DAC ma vystupni impedanci 78 ohm, takze mozna zjistis, ze aktivni predzes netreba…

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Enregistree--Název a text se moc nepovedl :oops: :? :lol:
Co je to za Passe bohužel netuším, člověk od kterého jsem ten zes kupoval neměl dokumentaci a také nevěděl.
Zvuk je super když jde napřímo i z toho mého levnéhgo CD philips, je dobrý i z V-DAC, ale ovládání kanálů je zvlášť vzadu na zesilovačí a můžu mít připojený vždy jen jeden kompoment. Creek by neměl do zvuku nic přinášet( i podle testu audiodromu) ale přeci jen přináší. Je to takové jiné. Horší.
Lampový předek bych moc rád zkusil, takže pokud budeš mít čas, budu rád.
Stačí napsat číslo a já zavolám a domluvíme se MStokr zavinac seznam.cz
Dík

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Já mám "na prkénku" lampový předzes podle schématu Transcendent "grounded grid", nemá tedy ani náznak krytu, takže v domácnosti s dětmi, zvířaty nebo jestli se bojíš elektriky, nepřichází v úvahu. Ale mohl by dát představu. Píšu to spíš proto, že máloco se vyrovná dobrému pasivnímu předzesu. Já používám transformátorový. GG ve srovnání s ním je přece jenom pomalejší a "zakulacuje" zvuk.

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enregistree »

petrL píše:Já mám "na prkénku" lampový předzes podle schématu Transcendent "grounded grid", nemá tedy ani náznak krytu, takže v domácnosti s dětmi, zvířaty nebo jestli se bojíš elektriky, nepřichází v úvahu. Ale mohl by dát představu. Píšu to spíš proto, že máloco se vyrovná dobrému pasivnímu předzesu. Já používám transformátorový. GG ve srovnání s ním je přece jenom pomalejší a "zakulacuje" zvuk.
Tak se tam muzeme potkat? Tedy pokud to Papoliusovi vyhovuje - ja muzu kdykoli pocinaje devatenactym unorem (predtim ma P6 jarni prazdniny). Deti a zvirata necham teda doma. Ten nazev threadu me opravdu pobavil, pokud to vyznelo jako ironie nebo dvojsmysl, tak jsem to tak nemyslel,

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

To ať rozhodne Papolius. Mohl bych přinést i ty trafa (a hned zase odnést). GG bych mohl půjčit i na delší dobu, ale na vlastní nebezpečí, a nemá přepínač vstupů.

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

PetrL-Jde hlavně o rozšíření si obzorů co můžu od předzesilocvače čekat a kam se ubírat, takže opravdu na vzhledu a kráse zařízení nezáleží. Jinak definitivní předzes budu muset mít "krytý" a kabely schované. Máme doma tarbíka a ten všechno přes noc rozkouše a všude vleze. :shock:

Enregisrtree+PetrL---Pokud chcete tak se tedy můžem domluvit třeba hned na 20. ? V 18hod.?
Případně navrhněte termín a čas, který by Vám vyhovoval. Já mohu kdykoliv.

ron

Příspěvek od ron »

ja by som sa mohol staviť s predkom Audionet Pre 1, alebo sebou môžem vziať pre porovnanie i Classe CP-500 ;)

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Ron---Psal jsem Ti mail *2thumbsup*

Odpovědět