v časáku je niekoľko článkov označených ako komerčná prezentácia. Chápem, netreba to riešiť, no to je to, čo zrovna nemusím.
Pri čítaní ma dosť vyrušuje forma prejavu Petra Fúriho. Osobne som sa s ním pár krát stretol. Je to milý, strapatý (hovorí zo mňa závisť

) chlapčisko, no jeho prejav "ľudového rozprávača" ma núti článok čítať na etapy ak som ho vôbec schopný dočítať. Ale nie som tu samozrejme sám a možno si ho rado prečíta množstvo iných čitateľov.
Návšteva u výrobcu v Taliansku vo mne vyvolala nostalgiu, pretože ja sám som podobných návštev v tej krajine absolvoval niekoľko (žial len ako automobilista a nie hifista) a Talianska pohostinnosť, povestná svojou dokonalosťou naozaj nemá chybu. Viem si predstaviť, že po takej návšteve na istý čas človek žije v presvedčení, že nič lepšie nemôže existovať.
A keď už sme pri návštevách, ja by som si rád prečítal pár reportáží z nahrávacích štúdií. Ako vzniká to, čo si na striebornej, prípadne zlatej placke doma pustím. Kde moje pachtenie za verným zvukom narazí na kameň. Ako a prečo sa pôvodný zvuk zmrší, kým sa dostane na komerčné médium. Do akej miery sa na nahrávke podpíše vkus samotného "mixéra".... Toto je skutočne téma, ktorá by pre mňa mohla zabrať aj celé číslo.
Vďaka fóram sa tomuto koníčku venuje podstatne viac ľudí, ako keď na to bol človek viac-menej sám. A venujú sa mu oveľa intezívnejšie. Získavaju množstvo posluchových skúseností a začínajú chápať o čo tu ide. Preto sa nedá očakávať, že čitatelia zhltnú všetko, čo si prečítajú. Kritika bude častejšia ako za "starých" čias a obe strany by mali nájsť spoločnú tému. Čitatelia preto, aby mali čo čítať, redaktori preto, aby mali pre koho písať.
Viem si predstaviť, že niekoho napadnú konšpiračné teórie o tom, prečo som založil new tému a vyjadrujem sa zmierlivo. Nič som za to nedostal, ani po papuli od A.T.

jednoducho som mal rád tie časáky a keď po čase zasa nejaká lastovička vyletela, nebudem sa jej obracať chrbtom. V tejto téme sa viac k tomu nevyjadrím, pretože som ju založil pre niečo úplne iné a rád by som pri tom zostal. Nakoniec som sa vyjadril vedľa a aj v súkromnej debate s AT.