Sluchátkový sraz v Novém Jičíně 2008

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
efičák
Kontaktovat uživatele:

Sluchátkový sraz v Novém Jičíně 2008

Příspěvek od efičák »

Nejen, že mám u Renowna Adjustem seřízený gramofon, ale ještě sem s partiju na srazu sluchátek moc dobře pokecal, pochlastal a naposlouchal. Bylo nás nakonec dost a hrálo nám to výborně.
Casea dodal převodník a sluchátkáče, Renown Edgar CD-1 a sluchátkáče Edgar SH-1 a GTH-1.
My přivezli přehršel sluchátek od Koss Porta, po AKG 701.
Kuba 4 je vynikající hostič. Ať žijí sluchátka a jejich posluchači!

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Re: Ostravská komora postižených HiFi

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Jeden dotázek. Jak jste sluchátka poslouchali? To jste si je předávali jako rudí (ne sovětští) bratři dýmku míru? :mrgreen:

efičák
Kontaktovat uživatele:

Re: Ostravská komora postižených HiFi

Příspěvek od efičák »

Filipe nevím už. Upoutal mě souboj Senn 600 origo a tuněné německým kabelem. Výměna je jednoduchá. Jsou tam konektory. Sám Renown, majitel origo uznal vliv kabelu.
Sunes se poptával po kabelu Kardas. Vím o jediném, Peer na Sennách 650.
Coffee dal AKG 500. Velmi dobré.
Dokonce byly 2 x AKG 701. Ještě málo rozehrané.
Uzavřené Bayery 770 PRO, edice pro otce malých dětí. Vynikající bas a absolutní soukromí.
Rowing maximálně spokojen!
Středy pleťové, nikoli kelímek, jak tomu někdy u uzavřenců bývá.
Senny 595 příjemné. Nebylo tam špatných sluchátek. Casea dal dva siliče. Jemný a čistý.
Edgar SH-1 origo a tuněný operákem OPA 627, myslím...
Já je od sebe nepoznal. Sunes ano.
Zajímavé bylo, že mé DT-880 zůstávaly ležet nejvíce ladem. Kuba mě ujistil, že jsou dobré.
Kuba určil systém střídání. Renown, jako nejstarší, chodil pro pivo, jako tajemník RRAA, jsem nosil tašku s nimi a lidé s volnými slechy nerušeně konverzovali.
Na rozdíl od výstavy v Praze tam bylo vlastně ticho a vzájemně se debatéři a testéři nerušili.
Na nepřítomných nezůstala suchá nit. Přítomní se plácali po zádech, jací jsou pašáci, zvláště majitel Pasátu. Po dvou Radcích, mi bylo skvěle. Do odborných debat se pak suverénně zapojuji.
Od 16h, do 21h bylo moc hezky a po klávesnicových bitvách ani památky.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátkový sraz v Novém Jičíně 2008

Příspěvek od Rowing »

Ano moc příjemná akce.
Jsem rád, že jsem si své Beyery DT 770 Pro mohl na vlastní uši porovnat s dalšími sluchátky - AKG 701 a 500, Senny HD 600 a 595 a Beyery DT 880 a 931.
Jsem s nimi spokojen, pro mě není třeba výměny *thumbs up*

Co mi ale bude časem třeba je sluchátkový zesilovač. Byla možnost vyzkoušet dvě verze Edgar SH-1, Genie GTH-1, dvě verze Casea Lyra, DIY lampový od Renowna. Až na to přijde čas bude volba těžká, zatím je můj mírný favorit Edgar SH-1. *thumbs up*

Nesmím zapomenout na zajímavé zdroje signálu - Pioneer PD-S801, Edgar CD1, Sony CDP X505ES, Sony CDP XA5ES - integrovaný modul Casea Sirius, DAC Casea Cepheus, BelCanto PL2. *2thumbsup*

Nejvíce mě potěšila možnost poznat nové tváře a popovídat si osobně s pár lidmi z fóra našeho či bratrského.

sunes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunes »

Tak po prve !
Velmi prijemna a pohodova akcia .
Pod druhe !
Velmi pekne dakujem Kubovi, bez neho by take nieco neexistovalo !
Velka vdaka ! Po tretie, ludia aspon podla mna maju nejake komplexy, ktore riesia anonymne cez internet cez nick, ale nemaju zaujem sa stretnut na nekomercnych sessions a skutocnych zaujemcoch o HIFI osobne ! POZOR ! Vsetka cest pre tych, ktori maju objektivne priciny ( rodina, praca, a ine ). Bol tom prijemny podvecer, posluch a hlavne pokec a spoznanie ludi ktori prispievaju na fora HIFI. Bolo to pohodove, priatelske a kludne bez nejakych rypakov a nezmyselnych bojovych pokecov. Este raz vdaka KUBOVI , ktory mal tu myslienku to zorganizovat a samozrejme pre tych ktori tam aj boli. Som rad ze som spoznal roznych ludi z roznymi nazormi a s roznymi HIFI pristrojmi , ktore mali co to povedat pri pocuvani. Ale ta pohodova atmosfera ! nie nicim zaplatitelna. Diky !!!! Na buduce pridem zas !
P.S. A to vobec neriesim peniaze !!! ... Klaniam sa , prajem dalsiu pohodovu akciu !!! Donesiem zase nieco zaujimavejsie Laughing

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

pipis píše:to sunes: hezky napsané, kdybych to neměl tak daleko, taky bych se ukázal. Máte ohromné štěstí, že je u Vás
v ostravě taková koncentrace hifíků a hifistudií. Pak už snad jen Praha a jinde nic. Tiše závidím.
U nás v Ostravě :?: Upozorňuji tě že sraz byl v Novém Jičíně a dojeli i lidé z Žiliny *thumbs up* Je fakt, že ty to máš opravdu trochu z ruky :lol:

PS: Zase máš blíž silnou hifistickou komunitu v Německu :lol:

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Musím se zastat mého "zápaďáckého krajana" Pipíse! Ze Žiliny je to cca 100km! To se dá zvládnout i na kole a samozřejmě se sluchátky na uších! :lol:

sunes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunes »

FILIP

Vidim že máš kondičku , takže pozyvam ťa do Žiliny na pivo a potom ťa vyšlem don N. Jičina cez kopce na bycikli . :)

tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom »

Hernajs a já makal v práci( a to já pivo můžu :D ) Tak snad příště

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Sluchátka moc nemusím (navíc mé lopuchy ještě žádné sluchátka nezakryla), ale potají jsem doufal, že dá francouz pokoj a přijedu jen kvůli lidem, které rád uvidím kdykoliv. No nevadí, počkám si na příští session. A na tu parádu v tričkách s LOGEM "Efičák" už se těším a ode dneška tvrdím, že efičák má tak 75 kg.

korys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od korys »

:mrgreen: Jo, ale jen do půl pasu :mrgreen:

Škoda,že se tak snadno nedaj přinášet na sraz třeba bedny nebo koncáky(čest BK a podzimu)...Já si na ty klapky na uši taky nezvyk a navíc ten Otíkův syndrom :mrgreen: ...proto jsem v této oblasti úplně mimo,ale takovým srazům moc fandím *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* .

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

to Korys :
ještě že jsem Otta se dvěma "t", ale jinak ten Otíkův syndrom pasuje. :lol:

korys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od korys »

To bohuš