Ahoj
Mám tuto perfektní mašinku a neznám nikoho kdo ji má taky takže bych si raád pokecal o tomto top přístroji
AIWA XK-S9000
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: AIWA XK-S9000
Pěkný stroj. Musím tedy uznat. Napadá mě otázka. Jak využíváte tento stroj? CD placky nahrajete na MC a potom pouštíte na tomto stroji? Originál MC se snad již neprodává(OK. Na audio3 jsem ještě něco viděl. Ale žádná sláva.). Rozsáhlá sbírka ve skříni z minulosti?
Nebudes mi verit, ale v sobotu som si na Sony UX-S90 (CRO2-Type II) nahraval len tak zo srandy LP Santana - Abraxas od MFSL a mozem povedat, ze dobre nakalibrovana nahravka s Dolby S je famozna, no a ked budem lenivy a nebude sa mi tam chciet zakladat LP, tak tam supnem znovu tu kazetupasul píše:Pěkný stroj. Musím tedy uznat. Napadá mě otázka. Jak využíváte tento stroj? CD placky nahrajete na MC a potom pouštíte na tomto stroji? Originál MC se snad již neprodává(OK. Na audio3 jsem ještě něco viděl. Ale žádná sláva.). Rozsáhlá sbírka ve skříni z minulosti?

Odvolávám co jsem odvolal. Na ebay je toho tuny za pár kaček. Sakra sakra. Že by zahlodal červík???
MB-Věřím. Musím to vyzkoušet. Mám tady ještě z minulosti Technics RS BX-747. Leží to tady asi deset let a akorát se na to práší. Mám k tomu ještě nějaký tuner a ještě stařičký CD player. Označení si již nepamatuju. Dost lidí co přišlo se ptá, za kolik to střelím. Ještě jsem odolal.
MB-Věřím. Musím to vyzkoušet. Mám tady ještě z minulosti Technics RS BX-747. Leží to tady asi deset let a akorát se na to práší. Mám k tomu ještě nějaký tuner a ještě stařičký CD player. Označení si již nepamatuju. Dost lidí co přišlo se ptá, za kolik to střelím. Ještě jsem odolal.
ta Aiwa je nádherná. opravdu BOMBA.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já na tuto aiwu nahrávám dost často a to převažně hudbu z 80let.
Zvuk je velmi nádherný a na dolby s je kvalita lepší než špatně nahrané cd.Samozřejmně používam špičkové kazety TDK MA-XG,SA-XS,SONY METAL MASTER NEBO SONY SUPER METAL MASTER.
Měl jsem více decku napr akai gx 75,95 sony 770es,sony 808es atd ale žádný nebyl tak skvělí.
Ve své době byl vyhlašen absolutní špičkou v kazetácích.
Zvuk je velmi nádherný a na dolby s je kvalita lepší než špatně nahrané cd.Samozřejmně používam špičkové kazety TDK MA-XG,SA-XS,SONY METAL MASTER NEBO SONY SUPER METAL MASTER.
Měl jsem více decku napr akai gx 75,95 sony 770es,sony 808es atd ale žádný nebyl tak skvělí.
Ve své době byl vyhlašen absolutní špičkou v kazetácích.