Dotaz na starší Sony
Dotaz na starší Sony
Zdědil jsem pěknou věž. Bohužel se v hifi vůbec nevyznám a tak bych chtěl poradit. Je to starší věž Sony TC-U60, STR- 434L, PS-434 a repro SSC-20. Ten gramofon je jako nový. Budu rád za všechny rady a zkušenosti. Je mi jasný, že to není nejnovější hi-tech, ale hraje to pěkně.
Re: Dotaz na starší Sony
Jedná se o starší věž. Chtěl jsem se dozvědět nějaké zkušenosti. Třeba o tom gramofonu, je dobrej, jak s na to shání ND, nebo nestojí za nic a nemá cenu do něho investovat. Má to vůbec cenu něco přidávat? Nebo bude lepší začít úplně od začátku a koupit nové věci. Je jasný, že tam chybí CD, ale to je možné dokoupit. Lze tam nějak připojit CD, nebo připojit výstup z PC? Jak říkám, hraje pěkně, ale já mám skoro vše na CD nebo v MP3.
Tento model neznám, nějaká fotka by nebyla ? CD player připojíš jednoduše do zesíku vstupem AUX, tape nebo tuner, to je jedno, starší aparát CD input asi mít nebude, nevadí, impednce a citlivost je stejná jako ostatních. Jenom vstup PHONO nepoužívej, ten je speciál pro magneto-dynamickou gramo přenosku a příliš citlivý.
Nádherné stroje z 80 let. Hrají lépe jak dnešní rádoby hifi. Pokud si je necháš doma tak uděláš dobře. Mám doma několik Sony strojů a hrají senzačně. A to jsou o několik let starší.