http://blog.ultimateavmag.com/ultimate- ... l_wonders/
Gramofon,jaký jsem ještě neviděl.
Re: Gramofon,jaký jsem ještě neviděl.
Pre mňa sú to nádherné dizajnové kúsky. Ešte k nim vhodne doladiť interiér a človek by už ani nemusel vychádzať z domu.
Křečku, kde jsi??
Tohle jsi před časem chtěl, ne? Doplnit malinko Tvým oblíbeným hliníkem a je to..
Tohle jsi před časem chtěl, ne? Doplnit malinko Tvým oblíbeným hliníkem a je to..
To se vám fakt líbí ? 
Priserne, i pres moji oblibu prirodnich materialu.
Vzpomínka na výstavu HiFi Praha 1968, tam byl gramofon se základnou z pařezu (Hifi Klub Praha). I když to byl přístroj jednoduchý, vypadal lépe (a bylo to myšleno jako legrace).
a toto není myšleno jako legrace? 
nevím proč, připomíná mi to známou sošku - "štvanici na jelena" z filmu Hoří má panenko, jeden kousek zas vypadá jak stáhlá kůže z kance co nám visela na zdi na chalupě
nevím proč, připomíná mi to známou sošku - "štvanici na jelena" z filmu Hoří má panenko, jeden kousek zas vypadá jak stáhlá kůže z kance co nám visela na zdi na chalupě
Opravdovy hnus 
ten první je děsný, ale taková 2 nebo 4 nevypadají marně...
p.s. grafika těch stránek mně je velmi povědomá. to je nějaká odbočka Stereophile?
p.s. grafika těch stránek mně je velmi povědomá. to je nějaká odbočka Stereophile?
Dřevo je pěkný materiál, tohle je dílo Renownovo a prototyp s technikou RPM9, mi dělal dlouho dlouho radost a hodně mě naučil.
Byl to sendvitch dvou materiálů a dobře tlumil vibrace.
To si o samorostech z masivu nemyslím, je to pro potřeby analogu nevhodné.

Můj první gramofon, HC-16, měl jen "dřevěnou" samolepící tapetu a moc se mi líbil.
To si o samorostech z masivu nemyslím, je to pro potřeby analogu nevhodné.
Můj první gramofon, HC-16, měl jen "dřevěnou" samolepící tapetu a moc se mi líbil.
No tohle to má ale do kýče hodně dalekoeficak píše:vo je pěkný materiál, tohle je dílo Renownovo a prototyp s technikou RPM9, mi dělal dlouho dlouho radost a hodně mě naučil.
To si o samorostech z masivu nemyslím, je to pro potřeby analogu nevhodné