Gramofonní předzesilovač PP400 Behringer
Re: Gramofonní předzesilovač PP400 Behringer
Přesně podle předpokladu. Skutečně těžko najít něco levnějšího a horšího pro tuto aplikaci než JRC 4580. Snad ještě MAA741. A keramiky v korekcích ....
Pavel Macura Audio
HE by si v hospodě neškrtnul. Ale udivuje mě ten přístup. Hospody, které vynášejí skoro tolik co lékárny (je jich stejně tolik) - a je tu ochota investovat jen "horentní" sumu 600 Kčada1233 píše: Nepotřebuji High-end, spíš lepší průměr. Celá sestava bude používána v restauraci při společenských akcích.

Společenské akce typu Horst, alá Eva a Vašek? Co je pojem společenská akce? Šátkování pionýrů atd.??? Ptám se škodolibě jelikož jsem nedostal odpověď na můj konkrétní dotaz.
Na ty vnitřnosti bych nedal,takhle vypadaji zevnitř i některé zesaky za stovky tisíc 

..a je tu ochota investovat jen "horentní" sumu 600 Kč... to jsou dost silná slova. Možná sis měl pozorněji přečíst co jsem tu psal. Uváděl jsem součásti aparátu a když si to posčítáš, není to zrovna málo peněz. Jen v rychlosti.. zesilovač 15 000,- repro 13 000,- gramo 10 000,- přenoska 3 500,- CD jsem neuváděl ale 6 000,- plus nějaké kabely atd. nepočítám.petrL píše:HE by si v hospodě neškrtnul. Ale udivuje mě ten přístup. Hospody, které vynášejí skoro tolik co lékárny (je jich stejně tolik) - a je tu ochota investovat jen "horentní" sumu 600 Kčada1233 píše: Nepotřebuji High-end, spíš lepší průměr. Celá sestava bude používána v restauraci při společenských akcích.Ozvučení je celkem důležitá složka prostředí, dokonce i ženy dobrý zvuk poznají. Hosti by tam měli být spokojení a zvuk k tomu rozhodně přispívá, i když by si to konkrétně asi neuvědomovali.
Navíc by sis měl uvědomit, že né každá hospoda vydělává závratné částky, zvlášť v začátcích to vubec není lehké. Už teď mě ten zvuk stál bezmála 50 000,- A ty se děsně divíš, že chci někde ušetřit.
PS: to phono tam chci jako doplněk navíc pro případ, že někdo třeba na svatbu přinese desky..jak se už v minulosti stalo.
Omlouvám se, jsou to akce jako oslavy narozenin a jiné oslavy, občas svatby.DRVOŠTĚP píše:Společenské akce typu Horst, alá Eva a Vašek? Co je pojem společenská akce? Šátkování pionýrů atd.??? Ptám se škodolibě jelikož jsem nedostal odpověď na můj konkrétní dotaz.
Pak je to rozvržení nákladů nevhodné. Přenoska je zbytečně drahá, zbytečně proto, že v takových podmínkách je pořád ohrožená "nehodou". Tam by stačil Ortofon za 500. To samé gramo - pravděpodobně by šlo pořídit i nové o několik tisíc levněji. Rozdíl jsi mohl dát do phona a ještě ušetřit. Spolehlivé staré CD Philips se dají koupit do 2 tis.ada1233 píše: ..a je tu ochota investovat jen "horentní" sumu 600 Kč... to jsou dost silná slova. Možná sis měl pozorněji přečíst co jsem tu psal. Uváděl jsem součásti aparátu a když si to posčítáš, není to zrovna málo peněz. Jen v rychlosti.. zesilovač 15 000,- repro 13 000,- gramo 10 000,- přenoska 3 500,- CD jsem neuváděl ale 6 000,- plus nějaké kabely atd. nepočítám.
Navíc by sis měl uvědomit, že né každá hospoda vydělává závratné částky, zvlášť v začátcích to vubec není lehké. Už teď mě ten zvuk stál bezmála 50 000,- A ty se děsně divíš, že chci někde ušetřit.
PS: to phono tam chci jako doplněk navíc pro případ, že někdo třeba na svatbu přinese desky..jak se už v minulosti stalo.
Ta prenoska se mi naopak zda velmi vhodna. (Bez ohledu na to, zda byl ostatni rozpocet spravny, ci ne.) I kdyz to tak na prvni pohled nevypada, Concorde je robustni DJ mezek a odpusti nejeden "preslap". Osobne bych mu dopral preamp jako napr. ProJect Phonobox MM a dal bych to neresil. Svadebcane se o to CO jim hraje urcite zajimat nebudou.
P.S.: I ty Yamahy jsou pro tento ucel dostacujici, pokud jim ten zesik (ktery neznam) dokaze "zatopit".
Tak na ty OSLAVY! A at se hoste bavi!

P.S.: I ty Yamahy jsou pro tento ucel dostacujici, pokud jim ten zesik (ktery neznam) dokaze "zatopit".

Tak na ty OSLAVY! A at se hoste bavi!

Jj, jak psali ostatní, měl jsi začít tím, proč to chceš. Takže takhle si myslím,že pro tyhle příležistosti je onen předzesilovač dostatečný.