Koupě postaršího Tape Decku
Re: Koupě postaršího Tape Decku
Tak jdu teda do toho Technicsce.
Ještě bych měl dotaz. Nevíte, kde se dá koupit podobná audiokazeta jako na tomto videu (jde vidět v čase 1:00)? S těmi malými jakoby kotoučky.
Ještě bych měl dotaz. Nevíte, kde se dá koupit podobná audiokazeta jako na tomto videu (jde vidět v čase 1:00)? S těmi malými jakoby kotoučky.
na ebay(USA) nebo občas na aukru (neznačkové), ale připrav se na to, že tyto originál Teac nejsou vůbec levné, hledej reel cassette
http://cgi.ebay.com/TEAC-CDC-90-REEL-CA ... 51973c1772
http://cgi.ebay.com/TEAC-CDC-90-REEL-CA ... 51973c1772
Díky, tak na to prdím. Tolik peněz vyhazovat nebudu, jen kvůli tomu, aby se oko pokochalo.
Ale hifi j v první řadě o kochání, až teprve potom o zvuku:-)samoT píše:Díky, tak na to prdím. Tolik peněz vyhazovat nebudu, jen kvůli tomu, aby se oko pokochalo.
Až budu tisknout peníze, tak to tak budu taky brát.Zdeny píše:Ale hifi j v první řadě o kochání, až teprve potom o zvuku:-)samoT píše:Díky, tak na to prdím. Tolik peněz vyhazovat nebudu, jen kvůli tomu, aby se oko pokochalo.
Tak tape deck je doma. Prodával ho postarší pán, který o něj dobře pečoval. Opticky vypadá deck víc než dobře, žádné škrábance, jen tlačítka jsou trochu ošouchaná. Za tu cenu paráda. Strčil jsem tam kazetu Smokie a koukal jsem, co z toho leze za dobrou muziku. Ten deck hraje stejně, možná i lépe, jak můj DVD přehrávač Pioneer za 5 tisíc. Navíc deck vypadá daleko lépe v mé sestavě. Jsem nadšený.
Měl bych otázku (trochu hloupou). Mám na zesilovači výstup Tape 1 u kterého jsou dva páry konektorů: REC OUT a MONI(Co to znamená?). Výstup (Line out) z decku jsem vedl do MONI. Chápu dobře, že kdybych chtěl nahrávat na kazety, tak povedu ze zesilovače Rec Out do decku Line in?
Měl bych otázku (trochu hloupou). Mám na zesilovači výstup Tape 1 u kterého jsou dva páry konektorů: REC OUT a MONI(Co to znamená?). Výstup (Line out) z decku jsem vedl do MONI. Chápu dobře, že kdybych chtěl nahrávat na kazety, tak povedu ze zesilovače Rec Out do decku Line in?
Určitě je to tak. A blahopřeji i k tuneru. Taky by se mi takový líbil, ale potřebuji co nejnižší, kvůli místu ve stolku