Ten pán umí.
Zvuk má výborný. Jediný stíněný kabel Cardas vede od konektorů přenosky, do gramo zesilovače.
Miska na olej pomáhá stabilizovat unipivotní jednoložiskové raménko.
Pěkné fotky a konstrukční hodnoty v pdf.
http://www.kuzma.si/pdf/KUZMA%20Stogi%20S%2006.pdf
Kuzma Stogi S / raménko
Re: Kuzma Stogi S / raménko
Franz Kuzma doporučuje experimentovat s množstvím silikonového oleje v nádobce tlumící rezonance tohoto kvalitního ramínka.
Co bylo dobré, pro Ortofon 2M Blue, Holborne M (Benz Micro ACE M ), Ortofon Akzent Valencia, Ortofon Rondo Bronze, Sumiko Blue Point 2, nelíbí se výborně rozlišující Sumiko EVO III.
Mé nové phono, založené na OPA 2134, zní dynamicky, jiskrně a křišťálově.
Energie basů, jednopásmově působící zvuk a čistota v celém spektru, dává vniknout pravdě v pravdě přesně.
I ozvalo se malé zdůraznění vyšších středů evolučního Sumika.
Její přesné a pravdivě zobrazené středy a výšky, oslňují v nahrávkách swingových bigbandů, ale na AC/DC a Bachově Weisnach Oratoriu zaznalo převážení těžiště, do těchto sfér spektra.
A to mám glajchštajchující koncák s pasivním potenciometrem Alps ...
Internetové hraběcí rady, píší o korekci osazení přenosky a převážení přítlaku.
Namísto zdlouhavého ladění sluchem, pomocí VTF a VTA, jsem zkusmo vlil silikonový olej, půl centimetru pod okraj misky a hle ! Hladký a pleťový témbr ,sólistky drážďanského orchestru, je mi odměnou.
Co bylo dobré, pro Ortofon 2M Blue, Holborne M (Benz Micro ACE M ), Ortofon Akzent Valencia, Ortofon Rondo Bronze, Sumiko Blue Point 2, nelíbí se výborně rozlišující Sumiko EVO III.
Mé nové phono, založené na OPA 2134, zní dynamicky, jiskrně a křišťálově.
Energie basů, jednopásmově působící zvuk a čistota v celém spektru, dává vniknout pravdě v pravdě přesně.
I ozvalo se malé zdůraznění vyšších středů evolučního Sumika.
Její přesné a pravdivě zobrazené středy a výšky, oslňují v nahrávkách swingových bigbandů, ale na AC/DC a Bachově Weisnach Oratoriu zaznalo převážení těžiště, do těchto sfér spektra.
A to mám glajchštajchující koncák s pasivním potenciometrem Alps ...
Internetové hraběcí rady, píší o korekci osazení přenosky a převážení přítlaku.
Namísto zdlouhavého ladění sluchem, pomocí VTF a VTA, jsem zkusmo vlil silikonový olej, půl centimetru pod okraj misky a hle ! Hladký a pleťový témbr ,sólistky drážďanského orchestru, je mi odměnou.