Lampový preamp Jupiter

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
jardalukas
Příspěvky: 211
Registrován: 02 dub 2021 11:43
Kontaktovat uživatele:

Lampový preamp Jupiter

Příspěvek od jardalukas »

Zdravím všechny příznivce analogu.

Chci jen napsat čerstvé poznatky s lampovým preampem Jupiter.
Už dlouho jsem se rozhodoval že si pořídím "něco" s lampami. Ale protože jsem s lampami nikdy nepracoval, kontaktoval jsem pana Žwaka který je vyrábí https://www.pzwak.eu/tubes/riaa.html
Myslím, že cena je velice rozumná. Doba výroby cca 1 měsíc. Pokud někdo s Vás přemýšlí nad kvalitním lampovým preampem, doporučuji pana Žwaka kontaktovat přes email. A pokud někdo pochybuje nad kvalitou zvuku, musím každého ubezpečit, že pochyby nejsou na místě. Pár tranzistorových preampů jsem už vyrobil, několik velice kvalitních firemních jsem měl i doma a tento hraje opravdu velice dobře. Zatím mám naposloucháno cca 4 hodiny, ale i tak jsem se zvukem nadšený.

Za další, musím pochválit přístup pana Žwaka. Vyrábět dnes něco bez finanční zálohy, to je opravdu dnes nevídané. To jsem ještě nezažil. A pak samozřejmě i celkovou kvalitu sestavení. Vše parádně vyrobeno, nastříkáno, pěkně slícováno, prostě profi práce.
Třeba to bude zde vyznívat jako reklama, a ano, chci tímto udělat reklamu, protože si myslím, že tohle si zaslouží pochvalu a reklamu.

Takže, ještě jednou děkuji, pane Žwak.

PajusB
Příspěvky: 40
Registrován: 13 pro 2017 20:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampový preamp Jupiter

Příspěvek od PajusB »

Osobne mam ten prvni... V podstate kolem roku a je to parada. Za par korun naprosta spokojenost. Dale mam od p.Žwaka gramo predzesilovac a linearni zdroj ke streameru. Vse vyborne vyrobene a pokud jde o p.Žwaka osobne, kdyby takhle pracoval, komunikoval a jednal se zakaznikem kazdy, tak tenhle svet vypada daleko lepe.
Rad bych se timto pridal jako spokojeny zakaznik.

Dotazy k vyrobkum rad zodpovim a mozny je i poslech u mne.

PajusB
Příspěvky: 40
Registrován: 13 pro 2017 20:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampový preamp Jupiter

Příspěvek od PajusB »

Tim prvnim jsem myslel Calisto. Predzesilovac.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host