P-J Phono Power Box RS?
P-J Phono Power Box RS?
Počuli ste niekto hrať gramo predzosilňovač P-J Phono Box RS spolu s batériovým zdrojom P-J Phono Power Box RS?
Ako by ste popísali zvukový prínos Power Boxu?
Ako by ste popísali zvukový prínos Power Boxu?
Re: P-J Phono Power Box RS?
ujde to, toto tema tu uz ale je, čo tak použiť search?
Musím sa ospravedlnit, ale písalo sa o nom na vedlajšom fóre http://www.highendforum.cz nejak ich moc nerozlišujem.
Njn ja sa polepším.
Tak ale veci oboje mám už doma viac ako pol roka, vo svojej cenovej kategórii asi nemá PhonoBox RS konkurenciu. Pre mňa je obrovskou výhodou zapojenie 2 gramónov naraz. Jeden do XLR a druhý do RCA. Nezaplatiteľné riešenie pre tých čo majú doma 2 kolotoče. No a PowerBox RS tomu dodáva tie drobné nuancie a čistotu, nič výrazné a pre necvičené ucho určite zanedbateľné, ale ja to už zo systému pokiaľ budem mať doma PhonoBox RS nedám. Slepý test sa mi nechce riešiť, kúpil som to bez toho aby som to počul, môžme to nazývať malý upgrade za veľa peňazí (alebo aj málo muziky za hoooodne penazí), ale to si musí každý sám odovodniť, či je použitie špičkového batériového zdroja pre phono predzosilovač za 499Euro prioritou alebo nie. Pôvodný zdroj ako aj ostatné zdroje k prístrojom RS rady sú podľa mňa proste nedostačujúce.
Tak ale veci oboje mám už doma viac ako pol roka, vo svojej cenovej kategórii asi nemá PhonoBox RS konkurenciu. Pre mňa je obrovskou výhodou zapojenie 2 gramónov naraz. Jeden do XLR a druhý do RCA. Nezaplatiteľné riešenie pre tých čo majú doma 2 kolotoče. No a PowerBox RS tomu dodáva tie drobné nuancie a čistotu, nič výrazné a pre necvičené ucho určite zanedbateľné, ale ja to už zo systému pokiaľ budem mať doma PhonoBox RS nedám. Slepý test sa mi nechce riešiť, kúpil som to bez toho aby som to počul, môžme to nazývať malý upgrade za veľa peňazí (alebo aj málo muziky za hoooodne penazí), ale to si musí každý sám odovodniť, či je použitie špičkového batériového zdroja pre phono predzosilovač za 499Euro prioritou alebo nie. Pôvodný zdroj ako aj ostatné zdroje k prístrojom RS rady sú podľa mňa proste nedostačujúce.
Ano slysel jsem a porovnaval bez baterioveho zdroje a s nim. Pri pouziti Power Box RS je slyset sklidneni v nahravce asi tak, jako by byla jeste lepe zatlumena mistnost. Uz mam zdroj objednany
já jsem měl zdroj zapůjčený nějakou dobu a přínos pro mé ucho dost výrazný.Čistota a hlavně lepší dynamika.Určitě do něho půjdu,to původní napájení je prostě ten klasický základ a baterky posunou už tak výborný RS zase o stupínek výše.
I když Phono Box RS hraje výborně sám o sobě, Power Box jsem k němu pořídil a rozhodně nelituji.
To se Pro-Jectu opravdu povedlo
To se Pro-Jectu opravdu povedlo
By ma zaujímalo koľko % majitelov Pro-ject PhonoBox RS nakoniec objedná aj batériový zdroj k nemu, možno Renown by mohol mať nejakú "štatistiku"
Slyšel jsem jej u Patmanna a zaujal mne tak, že jsem si jej hned půjčil a po pár dnech domácího poslechu i objednal. Samozřejmě rovnou se zdrojemMB píše:By ma zaujímalo koľko % majitelov Pro-ject PhonoBox RS nakoniec objedná aj batériový zdroj k nemu, možno Renown by mohol mať nejakú "štatistiku"
řekl bych, že to může být tak 50%