Phono preamp Yaqin MS22B

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
Steve
Kontaktovat uživatele:

Phono preamp Yaqin MS22B

Příspěvek od Steve »

Hezký den mládenci, neslyšeli jste někdo tento lampový phono předzesilovač ?
http://cgi.ebay.com/YAQIN-MS-22B-Tube-P ... 43a5440473

efičák
Kontaktovat uživatele:

Re: Phono preamp Yaqin MS22B

Příspěvek od efičák »

pipis píše:Měl jsem od Yaqin podobný a nehraje to moc dobře, P-J tube box hrál lépe.
Jo, Pip mi ho poslal na test a jako lampizátor tranzistorového výstupu z CD Vincent, to bylo slušné.
Podstatné je, že vstup pro MM přenosku , stál za starou belu.

Zkoušel se na Pro-Ject RPM9, s Grado Prestige Gold (Pro-Ject K6), Goldring Elektra (Music Hall Tracker)
Kabeláž VDH 502, Straithwire ...

P-J Tube box II. - spokojenost ve své ceně. Lepší investice na delší dobu.

dekac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dekac »

Asi před dvěma roky jsem poslouchal Yaqin 100,sice je to klasický lampáč a tudíž má připomínka je krapet od věci (gramo se muselo připojit přes MM předz.),ale tento stroj mě zvukově nenadchnul.Zvuk byl mdlý,uhuhňané ,rozplízlé basy -prostě nebrat.
Vloni v listopadu jsem byl v Polsku a jen tak z hecu jsem se stavil poslechnout zase nějaké lampáče a prodejce mě pořád nutil do poslechu toho samého Yaqina,ale prý prošel inovací-od toho asi to označení 100 B.Vzdal jsem to,sedl a poslouchal a výsledek
-dost dobrý stroj.Proti tomu co pamatuji je celkově zvuk úplně jinde,celkově zní tak nějak neúnavně,kultivovaně a přitom dost podrobně.Na polském fóru jsem vyčetl,že každý kus se od druhého hodně odlišuje,čínané si asi s tím hlavu moc nelámou a hlavně,že prodají.Tím chci říct,že vlastně každý stroj je u nich originál *2thumbsup* a jeho koupě je velká sázka do loterie.

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Díky hoši za Vaše postřehy a zkušenosti. Taky se mi to moc jako věrohodný přístroj nejeví, recenze majitelů jsou různé, navíc každý má jiné uši, jiné nároky na poslech a aparáty různé kvality, takže vlastně vůbec nevíme, jak to asi hraje.A když si k tomu připočteme třeba clo + DPH + výměna lamp, tak se dostaneme s náklady k 5 tisícům a to za riziko asi fakt nestojí. Takže jsem právě objednal Cambridge audio 640P. Na těch mých pár desítek LP, co mám ještě z puberty, to bude stačit až až. :P

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

CA je také z Číny, ale je velmi pěkně udělaný, má pěkné "barvy", poslech je pohoda.
Líbil se mi. Myslím, že se ti neomrzí.

Je na něj servis, velmi kvalitně provedený možná stačil CA 540 jen pro MM.

Možná bys měl štěstí a vylosoval dobrý kus yagin.
A možná ne...

Odpovědět