Ahoj Efičáku.
Dík za vyčerpávající odpověď. Taky jsem byl mile překvapený že je ten gramec tak pěkně a poctivě udělaný. Lak jedna báseň. Obsuluha ramínky nastavení přítlaku mi přišlo spartanské ale účelné a rychlé. Nasazení talíře bez vůle a po lehkém roztočení drží otáčky dlouho.
Ke zvuku musím říct že s tebou naprosto souhlasím. Basy jsou trochu slabší což jsem čekal a něco jsem se o tom doslechl takže mě to nijak neurazilo. Počítal jsem s tím. Zato středy mě překvapily velice. Hlas Hany Hegerové mě fakt dostal mám to právě i na CD a o to bylo mé zjištění milejší že tato stará deska od rodičů mi dělá takovou radost. Další co mě velice mile překvapilo je podání sterea které je velice otevřené široké mimo bedny fakt super. No a výšky jsem nějak nehodnotil protože hrály pokažde jinač a to jsem přikládal už době vzniku nahrávek a mnou zatím vlastněných desek starých 30 let.
Takže shrnuto: zatím velká spokojenost, dizajn nádherný kdo ho viděl jen na fotkách nemůže vůbec hodnotit. Na živo to je úplně jiný gramec než na fotce. Je vysoký bytelný, no krásný.
ps: jak to trochu nafotím tak přidám foto jak jsem to nainstaloval