Pro-Ject vinyl2000

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject vinyl2000

Příspěvek od vonvichousch »

eficak píše:
Použitá Music Hall Tracker je OM výrobkem prodávaným Goldrinem pod názvem Elan nebo Elektra.

Goldring Elan - sférický hrot

Goldring Elektra - eliptický hrot

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Za 15 eur i s poštovným v originál krabici... no nevemte to :D https://youtu.be/COB_vfhyubE , jediné co chybí, je štítek ProJect na víku :(

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

no ja neviem to HC16 strasne hucalo. To plechove chasis co ja viem... Mal som ho doma pred skoro 30timi rokmi vtedy som sa ako 15rocny tesil z neho ale uz vtedy mi ten hukot vadil (osadil som ho tiez do dreveneneho ramu na pruziny)

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

blesk666 píše:no ja neviem to HC16 strasne hucalo. To plechove chasis co ja viem... Mal som ho doma pred skoro 30timi rokmi vtedy som sa ako 15rocny tesil z neho ale uz vtedy mi ten hukot vadil (osadil som ho tiez do dreveneneho ramu na pruziny)
Ale pořád, když to porovnám s těmi plastovými šílenostmi, co se prodávají v supermarketech typu CROSLEY, Sencor a podobné, tak je to pořád ještě použitelný gramofon. Podaroval jsem těmito HC16 a HC15 spoustu lidí, co si ke mě přišli pro radu, co za gramofon v supermarketu si koupit a žádný nelituje. Na poslech starých desek nalezených na pudě a podobně, to stačí :D . A za 15 eur stěží seženeš ten Goldring elan, co tam je.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

tak ano ako riesenie za par korun to zmysel urcite dava

Odpovědět