Nevíte náhodou někdo jaký kabel používá Pro-Ject na prodrátování raménka Pro-Ject 12cc EVO na gramofonu X-tension?
Hlodá ve mě "červíček" jestli bych si pomohl novým překabelováním třeba na Van Den Hul MCS-150S.
Mělo by to smysl ? Tady postup typu porovnávání mezi sebou je docela špatně proveditelný.
Pro-Ject X-tension
Re: Pro-Ject X-tension
Je to šestidevítková měď o průřezu 26 AWG, v extrémně ohebné izolaci, dodávána nějakým japonským výrobcem jehož jméno si nepamatuji.
Van den Hul MCS150 je velmi dobrá volba namísto originálního prodrátování.
Van den Hul MCS150 je velmi dobrá volba namísto originálního prodrátování.
Díky za odpověď, tak do té změny asi půjdu. Seženu kablíky a pustím se do toho, snad to zvládnu.
Je někde nějaký návod jak postupovat při překabelování ramínka, nikdy jsem to nedělal.
Mám taky docela hrůzu z toho jak budu pájet ty mrňavé kablíky na konektory
Není tady někdo kdo by v tom měl již nějakou praxi ?
Je někde nějaký návod jak postupovat při překabelování ramínka, nikdy jsem to nedělal.
Mám taky docela hrůzu z toho jak budu pájet ty mrňavé kablíky na konektory

Není tady někdo kdo by v tom měl již nějakou praxi ?
Ten zdvojený příspěvek jsem ti odstranil. Asi dvě desítky ProJect kolotočů jsem překablíkovával a vždy posun ve zvuku slyšitelný. Mé doporučení. Chce to letovat kvalitním cínem a mikropájkou s nastavitelnou teplotou.
Díky za odstranění duplicity.
S tím letováním budu mít asi problém jelikož vlastním jen "trafopájku".
Asi budu muset někoho v okolí sehnat, kdo by byl ochoten zmíněnou operaci provést, ale je ještě čas, musím nejdříve našetřit
S tím letováním budu mít asi problém jelikož vlastním jen "trafopájku".
Asi budu muset někoho v okolí sehnat, kdo by byl ochoten zmíněnou operaci provést, ale je ještě čas, musím nejdříve našetřit