SHURE V15 IV

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SHURE V15 IV

Příspěvek od dadaft »

ne, vážně. pořídím si akorát SACD.

doladit. moc hezké slovo. jenže já nemám co dolaďovat. mám naladěno. můžu to poslouchat 24 hodin denně a při tom se zvukem nezabývat ani setinu sekundy.

ještě jednou díky za FB825. jsou to skvosty.

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Dadaft
...ještě něco sháním. co bych já dělal s gramofonem...
Ale ne.
Do roka a do dne bude u Dadafta slušný gramofon a u Pipíse další upgrade aparatury.
To jsou dvě jediné konstanty na tomto fóru.
Máš-li kočku, můžeme se klidně vsadit...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

to bych rád. ale nemám 100t na gramec. asi je dám do tomboly na maškarním plese. to by se Amadeovi zamlouvalo...

MPK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPK »

Renown píše:SME3009 nebo 3012 bývají na ebay tak od 250 Euro výše. Existuje to i v pozlacené verzi :-) Sice je to trošku kýč, ale proti gustu ....
Shure V15III mám doma, je to křáp, křáp, křáp ! Ortofon OM5E ji bezpečně přehraje. Nevím jaká je V15IV, ale moc bych si od ní nesliboval :-)
tak to jste musel mít vadný kus nebo hrot. Shure V15III a V15IV jsou skvělé MM přenosky. V15IV je jedna z nejlepších MM jaké kdy byly vyrobeny (ještě v USA), na ebay se za ně platí dost vysoké sumy. Já ji měl a vyměnil jsem ji za Audio technica ze stejné doby a kvality, protože jsem AT fanda. OM5E ji nemůže v žádném případě přehrát, to beru jako žert (!).

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

připouštím, že to tak mohlo být. Ale je to asi otázka vkusu. Mně se nelíbí ani AT :o
Zajímavá reakce na tři roky starý post ;)

MPK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MPK »

Renown píše:připouštím, že to tak mohlo být. Ale je to asi otázka vkusu. Mně se nelíbí ani AT :o
Zajímavá reakce na tři roky starý post ;)
já projížděl temata a některá, ikdyž stará, jsou zajímavá :-)

AT 20Sa, 15Sa, 20Ss,...mají diamantový hrot Shibata, Ss verze dokonce Super Shibata. Tyto hroty dnes naleznete jen u drahých přenosek v cenové kategorii cca 20k+. Tyto přenosky jsou MM (!), mají dvojitý magnet a chodí do 45-50kHz při excelentním souběhu obou kanálů. Tělíčko přenosky je z AL, hrot je nandavací - dá se jěšte, ikdyž draze (LP Gear), sehnat. Hmotnost přenosky je tuším 7-8g. 20Sla a 20Ss jsou TOP modely s nej parametry celé řady (15Sa,...) a jedná se o omezenou produkci, vše made in Japan. 20Ss má navíc chvějku z berillia které je lehčí než AL. tyto klenoty se nedají srovnávat s dnešní "plastovou" produkcí AT. Pocházejí někde z 70'-80' let. Na zahr. forech na ně pějí samou chválu, ale chápu averzi někoho k něčemu, sám to mám podobně a některé značky prostě nemám rád. ;)

Odpovědět