Technics Sl-23A
-
- Kontaktovat uživatele:
Technics Sl-23A
Ahoj lidi mam gramofon, Technics Sl-23A a potřebuzju poradit jaký řemínek koupit, a když tak kde, zda máte nějaký odkaz, předem děkuju za případné odpovědi.
Re: Technics Sl-23A
https://www.thakker.eu/riemen/plattensp ... en/a-4360/
Obchodnik spolehlivý, zbozi kvalitní, prodej "mezinarodní".

Obchodnik spolehlivý, zbozi kvalitní, prodej "mezinarodní".

-
- Kontaktovat uživatele:
Na kolik mě výjde poštovné a ještě jeden problém, neumím dost dobře anglicky, je nutná registrace?
Do CR ( a do 50g, coz staci posilaji jako dopis za 2,90€.
Registrace nutna neni.
Vloz proste zbozi do kosiku a stiskni pak - zur Kasse. Pokracuj vyplnenim potrebnych udaju: 1. Land = Tschechien, platba prevodem (oznacena). Ukaze ti to postovne (take uz oznaceno) a celkovou sumu. Potom stiskni „zur Kasse“ a zadej Als Gast zur Kasse gehen (jako host ke kase).
Stiskni „weiter“, vypln tucne oznacene udaje - jmeno, prijmeni, ulici, PSC a misto, v pravem okenku pak e-mail (a pod tim zopakovat.) Jdi dal (tedy weiter
), musis zadat bankovni spojeni, cele si to asi jeste jednou muzes projit (tam uz jsem se nedival, protoze se mi to vse predtim nechtelo vyplnovat a bez toho se clovek az na konec nedostane
) zkratka stale weiter tak se dostanes az k odeslani.
Odesli a vyhlizej postaka.
Staci to takhle?
Registrace nutna neni.
Vloz proste zbozi do kosiku a stiskni pak - zur Kasse. Pokracuj vyplnenim potrebnych udaju: 1. Land = Tschechien, platba prevodem (oznacena). Ukaze ti to postovne (take uz oznaceno) a celkovou sumu. Potom stiskni „zur Kasse“ a zadej Als Gast zur Kasse gehen (jako host ke kase).
Stiskni „weiter“, vypln tucne oznacene udaje - jmeno, prijmeni, ulici, PSC a misto, v pravem okenku pak e-mail (a pod tim zopakovat.) Jdi dal (tedy weiter

Odesli a vyhlizej postaka.

Staci to takhle?

-
- Kontaktovat uživatele:
Úplně a ještě jednaotázečka, když má zeslovač Technics SE-A900S MK2 + SU-C800U MK2, je nutný předzesilovač? Jako třeba tenhle: http://www.avcenter.cz/avcenter/eshop/6 ... -Azur-651P ? Vím že se ptám asi hloupě, ale gramofon mam teprve chvilku 

Myslim, ze pro zacatek ne. Ten predzesilovac ma, tusim, MM phono vstup a tak bys externi potreboval jen v pripade, ze bys chtel zvuk gramofonu jeste vylepsit.
Nejdriv bych ale vyzkousel, co umi ten v nem.
Nejdriv bych ale vyzkousel, co umi ten v nem.

-
- Kontaktovat uživatele:
No zvukově to hraje pěkně nemůžu si stěžovat
S tou původní jehlou co tam je, akorát ten řemínekj, na rychlost 33 to hraje bez problému, ale na těch 45 už to prokluzuje, za ty lety je prostě už vytahaný.Tak koupím novej a bude
Jinak na můj zesik si nestěžuji má vlastně svuj předzesilovač 

V 90-tych letech se o tech komponentech pomerne dost psalo a diskutovalo.
Koncak je dodnes designove (ale i zvukove) stale velmi dobry a ani ten predzes rozhodne spatny nebude. V tehdejsich HiFi casopisech se v testech dostaly do “Horni tridy” (tedy Oberklasse).
Na jedne strane to “kombo” sklidilo velky obdiv diky inovativnimu technickemu reseni „Virtual Batery Operation“ ("V.B.O."), ktere melo odstranit nepriznivy vliv primeho napajeni ze site.

Na druhe strane ale bylo kritizovano, ze se ty predzesy daji pripojit prave pouze ke koncum od Technicse, protoze kvuli tomu obvodu “V.B.O.” nemaji vlastni napajeni. Proto se take prodavaly jen ve spojeni s koncem. (No a...?)
A take si vzpominam, ze existoval jeste jeden, vyssi, model (“SU C 1000”

Rozhodne si umim predstavit, ze ti to hraje dobre.

Jakou mas v tom gramci vlastne prenosku? Jeste puvodni? Kolik hodin (LP) ma uz "na hrbu"?

Cemu uplne nerozumim je fakt, ze ti reminek prokluzuje pri vyssim "nasponovani". Remenicka na 33,3 je preci mensi, ne? Tudiz bych spis ocekaval problem u LP...

Zajímavé. Já jsem ten "900" pseudodělenec měl dlouhodobě k dispozici a mnoha známým jsem na něm předváděl technickou nadřazenost Yamahy, kdy ii nejlevnější AX-380 toho Techniče s prstem v nose strčila do kapsy.
Nechápu, proč se vždy najde nějaký k...t, který diskuzi pokazí. 
Na zahraničních fórech se to často neděje, ale na CS fórech neustále. Ještě si budeme muset pár generací počkat.

Na zahraničních fórech se to často neděje, ale na CS fórech neustále. Ještě si budeme muset pár generací počkat.
jsem si jist že nějakej belt dopasovat půjde
http://www.ame.cz/Seznam-zbozi-_g405205 ... m%C3%ADnek
http://www.ame.cz/Seznam-zbozi-_g405205 ... m%C3%ADnek
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak řemínek mam objednaný od známé, ted ještě další otázka na gramofonu je púvodní jehla a mam koupenou v únoru Ortofon MB 5 E chci jí zkusit nasadit ale nevím zda to zapojení barvy drátků je stejné jak u toho zapojení Technics, nevíte někdo prosím?
Myslíš celou přenosku, že jo, "jehla" je jenom hrot (stylus) ano zapojení přenosky je vesměs jednotné - bílý fous levý kanál, červený pravý, modrý zem levého kanálu a zelený pravého nebo jste jiného názoru ? i kdybys to spletl nestane se nic akorát budou přehozené kanály nebo stereo efekt v háji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju moc vyměnil jsem to a řek bych že ta jehla Ortofon hraje líp 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak řemínek mam doma, ale na rychlost 45 to hraje stále spomaleně, takže je asi potřeba seřídit motor a na to já jsme krátkej