tak jsem si včera od babičky dovezl tuhle Teslu. Bohužel bez držáku přenosky. Dá se tam dát nějaký nový, případně z jiné Tesly? Nebo to mám zapálit
Tesla NC 580
Tesla NC 580
Zdarec,
tak jsem si včera od babičky dovezl tuhle Teslu. Bohužel bez držáku přenosky. Dá se tam dát nějaký nový, případně z jiné Tesly? Nebo to mám zapálit
? Co jsem tak pochopil, tak shánět přímo tu z 580 nebude nic lehkýho. Dík za pomoc
Re: Tesla NC 580
dá se
optej se v Sirius Zlín nebo mistra Zatloukala v Litovli
https://www.firmy.cz/detail/719643-zden ... tovel.html
ekvivalentní držák je pro Tesla NC300 (chassis HC30)
optej se v Sirius Zlín nebo mistra Zatloukala v Litovli
https://www.firmy.cz/detail/719643-zden ... tovel.html
ekvivalentní držák je pro Tesla NC300 (chassis HC30)
Nešel by z NC 420?
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Naslo by sa stare ramienko asi aj s drziakom, musel by som sa prehrabat. Ak nezozenies, napis, mozno sa podari.
vizuálně (podle fotky) zdá se že může pasovat držák (headshell) gramce Tesla NC500 který byl rozšířený a víc zastoupený...neodzkoušeno ale mohlo by helfnout
Když už je tady vlákno k této Tesle, tak mám jeden dotaz k nastavení ramínka. Ramínko dám do rovnovážné polohy, jakmile jej ale páčkou pustím dolů, tak se okamžitě vrací zpět, od středu k držáku ramínka. Antiskating je na nejmenší hodnotě 10 (0 na kolečku není). Přesto neexistuje nastavení, aby se ramínko nevracelo stále zpět. Nevíte, co s tím může být?
to dělají všechny gramce Tesla s pružinkovým antiskatem ale ne tak moc, měl jsem NC420 a NC430
NC580 bude konstrukčně podobný řekl bych, leda vyměnit tu pružinku pod chassis, příliš silná nebo tak
náhrada bude pasovat z těch výše jmenovaných
NC580 bude konstrukčně podobný řekl bych, leda vyměnit tu pružinku pod chassis, příliš silná nebo tak
náhrada bude pasovat z těch výše jmenovaných