Unitra Fonica

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Unitra Fonica

Příspěvek od lechos »

podle mě dobrý, vizuálně teda, možná stačí do rusáka vložit novej samotnej origo hrot, pokud je to kopie Ortofon tak může pasovat, na dálku jistěže nepoznám

PetrK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrK »

Podle obrázků by mohl pasovat. U nás jsem ho ale našel jen za 4500,- (což je podle mě trochu přestřel) a na E-bayi a podobných za cca 1400,- tak uvidím. Vyzkouším to nejdřív seřídit s touto přenoskou a pak se ukáže. Čím víc prohlížím fotky hrotů na netu, tím se mi zdá, že mu ta šelakovka nijak neublížila. Jinak neměl moc naběháno, řádově desítky hodin max.
Každopádně Ti moc děkuji za cenné informace, rady a posouzení *palec*

PetrK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrK »

Včera jsem to dal dohromady, nastavil podle návodu Martina "Rowinga" Vlčka a hraje to perfektně *hura*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

no paráda, blahopřeji úspěchu, vlastní práce a zkušenost je k nezaplacení, příště můžeš poradit ostatním jak na to

PetrK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrK »

Dík. Ještě jsem překopal výstup ze šňůry na přístrojové cinche a nějak se poperu s tou origo gumovou podložkou na talíři. Po obvodu by měla zapadnout do drážky talíře, ale v jednom místě nesedí a deska se vlní jak na moři. Ale to už je drobnost. Pak vyměním vyschlý ellyty, vyleštím plexi kryt a bude hotovo :)

Odpovědět