VINCENT PHO 8

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
efičák
Kontaktovat uživatele:

Re: VINCENT PHO 8

Příspěvek od efičák »

vintage píše:to eficak:
No pokukuju po Dynavector P 75 mk II. http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... f05de5be4e
Hodlam koupit na ebay pouzity, coz muze chvilku trvat než se neco vyskytne... Zatim asi koupim PJ Phono Box SE II z druhe ruky, ted tu nekdo nabizel za 2900, posleze za ty prachy lehce prodam... Nebo pojedu jeste s MM prenoskou rovnou do Luxmana, ale s PJ bych mel aspon nejaky "referenční" stroj. Diky za rozsahlou recenzi, moc pekny ;) Stejne me ale ta nemoznost ladeni MC odrazuje :( Urcite si srovnaval Vincka s Phono Boxem SE II, je v tom velky rozdil? Jaky mas DIY phono? vlastni konstrukce nebo si nekde stahl nejaky "planek" :-)

Dokud se nesrovná Dynavector a PHO 8, na konkrétní přenosce, nevíme nic.
PHO-8 je super na MM!
Máme-li MM přenosku a takovou cenu na PB SE2, jakou píšeš, je poměr výkon cena jasný.
Dodnes mám vzpomínku na spokojenost Ortofon Alpha a PBSE2. Rozumí si spolu velmi.

Kdyby měla zůstat MM přenoska, anebo MC s vysokým výstupem pro MM phono, doplatil bych PHO-8.
MC je sakra drahé a to v celku a žádná částka není dost konečná, příkladem jest Peer a stotisícová Audia MC phono.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

eficak píše: Máme-li MM přenosku a takovou cenu na PB SE2, jakou píšeš, je poměr výkon cena jasný.
Dodnes mám vzpomínku na spokojenost Ortofon Alpha a PBSE2. Rozumí si spolu velmi.

Kdyby měla zůstat MM přenoska, anebo MC s vysokým výstupem pro MM phono, doplatil bych PHO-8.
MC je sakra drahé a to v celku a žádná částka není dost konečná, příkladem jest Peer a stotisícová Audia MC phono.
takže rikas radši rychle prodat MC prenosku než budu ztracenej a budu chtit vic a VIC a radsi koupit kvalitni MM? ;)

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

vintage píše:
eficak píše: Máme-li MM přenosku a takovou cenu na PB SE2, jakou píšeš, je poměr výkon cena jasný.

takže rikas radši rychle prodat MC prenosku než budu ztracenej a budu chtit vic a VIC a radsi koupit kvalitni MM? ;)
Když si vezmu svůj příjem, 20t. pro 4 lidi, vyjde mi z toho jasný vítěz. MM phono a co nejlepší přenosku pro něj.
¨Co nejlepší přenosku ke konkrétnímu ramínku a konkrétnímu phonu, popřípadě k nejpreferovanějšímu žánru....

Když požitek, rozlišení, smetanově hustý emotivní zvuk přenosek od 15t., pak není jiné cesty než MC.
Za co nejvíce penězu. I na to jednou dojde. Zatím je peněženka jasným filtrem, realita je někde u Tesla NC-440, Pro-Ject Pick It 1-H a ... uvidíme. Malá je chytrá, jestli půjde studovat, půjdeme na Ortofon OM 5e. :-)

Hugo12317
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo12317 »

Zduř audiofilové. Plánuji upgrade z :
ProJect-Debut Carbon DC s 2M Red na preampu Pro-Ject Phono Box zatím řeším hlavní věc -- stereo integrál moje představa je max do 20 000Kč maximálně pokukuji po Cambridge CXA 60ce https://www.l-e.cz/zesilovace/integrova ... P-EALw_wcB
potřebuji něco rozuměnjšího s využitím jak na Gramec-Analog tak i na Digital (PS4+PC+CD)
nyní jedu na srágoře YAMAHA HTR 3063 což je 5,1 AVR a je to..no o hovně :) Repra mám Heco Music Style 500 tímpádem i CXA60 bude asi moc/strop pro ně ale nic jiného mi nepřichází jako rozumné řešení i do budoucna kdyby byla chuť na jiný sloupy což asi nebude:) naprostá spokojenost s nima.
Druhý upgrade by byl Pro-Ject 2Xperience SB + (2M Silver), zde je ale jasný že todle mít na Pro-Ject Phono Box je asi totální nesmysl a zhovadilost takže bych to viděl právě na zmiňovaného Vincka PHO-8. Prosím rady jak se Vám to jeví takto sestavené a nekamenujte mě prosím, děkuji. Jakub

Odpovědět