audio3.cz
audio3.cz
Po zavedení otravných celních procedur pro dovozy ze zemí mimo EU se pro mne stal audio3.cz jedním z hlavních dodavatelů hudby. Hlavní devizou je spolehlivost a celkem široký výběr, horší to je s vyhledáváním a informacemi. Často pořádají slevové akce.
Re: audio3.cz
Dobrý výber. Škoda, že na Slovensko nezasielajú
.

Taky v tomto obchodě často a rád nakupuji, vřele doporučuju
Vynikající komunikace se zákazníkem. HLAVNĚ...vše super zabalené což není všude samozrejmosti. Stalo se mi už, že jsem si kvůli nedostatečnému zabalení poškodil obal svého lp, což by se stát nemělo.
Chválím AUDIO3

Vynikající komunikace se zákazníkem. HLAVNĚ...vše super zabalené což není všude samozrejmosti. Stalo se mi už, že jsem si kvůli nedostatečnému zabalení poškodil obal svého lp, což by se stát nemělo.
Chválím AUDIO3
Taky chválím, myslím že to dělají rádi a je to v pohodě.
Vícedeskový komplet byl nějaký umolousaný, ale to sem si umyl, při zmínce v mailu se obchod překvapivě statečně nabídl desky vyměnit. Což sem ocenil. Ano balení je bezpečné, kartonem nešetří.
Vícedeskový komplet byl nějaký umolousaný, ale to sem si umyl, při zmínce v mailu se obchod překvapivě statečně nabídl desky vyměnit. Což sem ocenil. Ano balení je bezpečné, kartonem nešetří.