Bontonland - sleva -21%DPH na vše skladem
Bontonland - sleva -21%DPH na vše skladem
Díky právě probíhající akci na vše skladem začíná být nákup v Bontonlandu zajímavý a konkurenceschopný oproti jiným prodejcům jak v ČR tak i v zahraničí. Takže pokud něco sháníte - je ideální příležitost k nákupu. Ale pozor - zásoby se viditelně zužují, tak neváhejte.

Re: Bontonland - sleva -21%DPH na vše skladem
Na www.musicrecords.cz jsou furt levnější.
No to právě teď není již paušálně pravda, proto píši že mají konkurence schopné ceny a stojí za to se jejich nabídkou zaobírat.
A předpokládám, že to bude titul od titulu. Každopádně na věci, co jsem se já díval, tak ty ceny jsou zajímavé. Např. Pink Floyd od PinkFloyd rekords vycházejí o 50 Kč levněji/na titulu, Vinyl Box Beatles dokonce o 1000 Kč, stejně tak Bluray koncerty i filmy (např. DUNKERK) atd...
Takže ode mne jen informace, že to stojí za pozornost a zda si někdo z toho něco vezme či nikoliv je mi šumafuk, porotože mi Bontoland nepatří
A předpokládám, že to bude titul od titulu. Každopádně na věci, co jsem se já díval, tak ty ceny jsou zajímavé. Např. Pink Floyd od PinkFloyd rekords vycházejí o 50 Kč levněji/na titulu, Vinyl Box Beatles dokonce o 1000 Kč, stejně tak Bluray koncerty i filmy (např. DUNKERK) atd...
Takže ode mne jen informace, že to stojí za pozornost a zda si někdo z toho něco vezme či nikoliv je mi šumafuk, porotože mi Bontoland nepatří

Dívám se zrovna na Bittovou a koupím u Bontónů, díky za typ