Přehrávač BDS-700 obsahuje stereo D/A převodník s odstupem signálu od šumu 115 dB a také podporu standardů Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio či bezeztrátový 7.1kanálový zvukový výstup. Příslušné výstupy jsou zde pozlacené.

Pokud ten výstup bude džungle jitter je otázka, co s tím dokáže DAC udělat.MartinSt4 píše:Co se týče audio formátů mimo jiné podporuje FLAC do 24/192 s výstupem přes koax. V kombinaci s lepším DACem to může celkem slušně hrát.
Je jasné, že tyto přehřávače nelze srovnávat se siťovými přehrávači v ceně 10x vyšší. Jsou primárně určené na domácí kino, přehrávání hudby a fotek je spíše doplněk. V mém případě, když mám k tomu NAS server, tak proč to nepoužít. Jak jsem psal mám zkušenost s jiným typem od ASUS a kombinaci s DacMagicem hraje překvapivě dobře, což mi potvrdili i zkušení hifisti u mně doma. Přehrávaní Flacu není mojí prioritou, beru to jako doplněk audio systému. BDS-700 aspoň papírově to tak vypadá, že má vylepšené audio funkce, lepší podporu formátu, režim pure audio(vypne video obvody).agavel píše:Pokud ten výstup bude džungle jitter je otázka, co s tím dokáže DAC udělat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti