Přehrávač používá modifikovanou CD ROM mechaniku buď fy TEAC nebo SAMSUNG. Vlastní upsampling je proveden obvody od Analog Devices AD1955 a AD1896. OZ AD797 je také jeden z velmi kvalitních.
Tak Ti nevím, jestli je to důvod k jásotu.kamelot píše: Veškeré produkty jsou vyráběny v Itálii, takže žádné Made in China nebo jiné podobné.
Asi není Ital jako ital. Z hlediska provedení přístrojů kvituji solidní strojařinu. Je to trochu podobné jako tady u nás v práci. Dělám v konstrukci pomalu 21 let, takže vím o čem mluvím. Na těch přístrojích je opravdu vidět klasická výroba. Žádné tažené profily. V Číně se nedá asi vůbec mluvit o výrobě, tam jde jen a jen o assembly.AlienCZ píše:Tak Ti nevím, jestli je to důvod k jásotu.kamelot píše: Veškeré produkty jsou vyráběny v Itálii, takže žádné Made in China nebo jiné podobné.![]()
Itala bych za solidního dělníka teda nepovažoval.
Vidím, že chycení za nos se nekoná. Škoda. Ten příměr o Italech tě měl trknout za ten komentář o Číně, resp. výrobě v Číně. Nikde jsem neprosazoval na stereo jako špičkové komponenty Harmany, snad jen původní řadu Signature, která se už nevyrábí. To byly opravdu špičkové modely. Myslím, že by naprosto zbytečně něco podsouváš, co jsem nikdy netvrdil a neprosazoval.kamelot píše:To ALIEN,
ještě k Tvé reakci na odbornost Italů. Já si myslím, že to nejdůležitější je jak sestava od AA hraje. Podle mnohých návštěv velmi skvěle. Každý posluchač je ale nastaven trochu jinak. Ty jsi velkým vyznavačem HK, nechci zatracovat, ale pro domácí kino špica, ale pro stereo velký průměr. Nezlob se, ale měl jsem možnost k poslechu HD970ku, ale třeba ve srovnání s modif. dvd-3910 strašně propadla. Je to určitě subjektivní pocit.
Já se Ti za HK omlouvám, jenom z f-sportu mi v paměti zůstaly Tvé chvály na tuto am. firmu. Já jsem jenom chtěl zdůraznit, že pokud se něco vymyslí v zemi původu a tam se to i vyrobí a i nadále vyrábí je to velký plus pro kontrolu kvality komponentů. End.AlienCZ píše:Vidím, že chycení za nos se nekoná. Škoda. Ten příměr o Italech tě měl trknout za ten komentář o Číně, resp. výrobě v Číně. Nikde jsem neprosazoval na stereo jako špičkové komponenty Harmany, snad jen původní řadu Signature, která se už nevyrábí. To byly opravdu špičkové modely. Myslím, že by naprosto zbytečně něco podsouváš, co jsem nikdy netvrdil a neprosazoval.kamelot píše:To ALIEN,
ještě k Tvé reakci na odbornost Italů. Já si myslím, že to nejdůležitější je jak sestava od AA hraje. Podle mnohých návštěv velmi skvěle. Každý posluchač je ale nastaven trochu jinak. Ty jsi velkým vyznavačem HK, nechci zatracovat, ale pro domácí kino špica, ale pro stereo velký průměr. Nezlob se, ale měl jsem možnost k poslechu HD970ku, ale třeba ve srovnání s modif. dvd-3910 strašně propadla. Je to určitě subjektivní pocit.
pink panter píše:Hral som niekedy integrovaného drobčeka á 52 kg Audio Analogue MAESTRO s cd Audiomeca Obsession II na repro Dynaudio Contour 3.3 a musím priznať, že mám na túto dobu krásne spomienky a hudobné zážitky . Vývoj išiel ďalej a prišiel Mark Levinson No.380 + 333 a nastala otázka čo k tomu, po dlhšom hľadaní skončil pred nimi Audio Analogue Maestro 192/24, dalo námahu zladiť na ten prehrávač kabeláž,nakoniec zvíťazil CARDAS Golden Reference XLR a takisto sieťový kábel CARDAS Golden Reference a po malej vnútornej úprave to hralo výborne . Keď som ho skúšal v priamom súboji s konkurenciu svetového rangu,musím priznať ,že niekoĺkonásobne drahšie cd prehrávače bledli závisťou.V zásade počúvam jazz a vážnu hudbu,no tento stroj zvládne s prehľadom aj "inú nakladačku" - myslím tým metal. Vývoj ide znovu ďalej a tak AA Maestro a ML nevlastním,no môj nasledovník si véééľmi pochvaľuje,hraje s tým na BW 802 s koncami Jeff Rowland a je to naozaj hodnotný zvuk.
Chcel som napísať Gratulujem, snáď najlepší pomer výkon/cena na trhu !!
PS:Taliani sa od roboty nepretrhnú, ale hudobníci sú svetoví !
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host