Ještě jsem tu nikde nenašel diskusi na tento nový produkt Audionetu. O co se jedná se nejlépe dozvíte zde:
http://www.audionet.de/main/elektronik/ ... .html?L=en
Ve skratce je to úctyhodné monstrum, high-end stereofoní integrovaný zesilovač, špičkový DAC a LAN/Wifi transport v jednom, vybavený roomkorekcí, bassmanagementem pro subwoofery a další naprosté novinky.
Přehrává cokoliv ze sítě, NAS serveru, USB disků a samozřejmě jakýchkoliv digitálních zdrojů. A nejspíš v této kategorii přehrávání nedostižné kvalitě.
CENA - 9500 EUR. Ale poměte, že se jedná o zařízení All-in-one. Potřebujete už jen USB disk a iPhone, nebo jiný spřízněný ovládač, nebo notebook, PC, nebo jen NAS. Vše ostaní už je v krabici Audionetu instalováno.
2x 160W do osmi ohmů garantuje nadbytek výkonu, dva 700W toroidy asi nenechají nikoho na pochybách, že by to mělo být nějaké polovičaté řešení.
ZADNÍ PANEL
PŘEDNÍ PANEL
Audionet DNA - komplexní řešení all-in-one
Re: Audionet DNA - komplexní řešení all-in-one
Vypadá to na finální řešení přehrávání všeho a je klid 

To vypadá dost odpudivě.
Po osobní zkušenosti z kombinací přístrojů VIPG2,PREG2 a AMPIIMAX si nedovedu představit tu zvukovou hrůzu, co poleze z reproduktorových svorek
Navíc tolik citlivých součástek v jedné krabici. Když si vzpomenu, jak na VIPG2(a nejenom na tomto přehrávači od Audionetu) zlobil dig.vstup při signálu ze satelitu, jak vypadával signál pouštěný z PC při větším zatížení počítače...to by páni v Bochumi museli jít hodně do sebe.
Můj názor je ten, že bych to nechtěl ani zadarmo.
Po osobní zkušenosti z kombinací přístrojů VIPG2,PREG2 a AMPIIMAX si nedovedu představit tu zvukovou hrůzu, co poleze z reproduktorových svorek

Můj názor je ten, že bych to nechtěl ani zadarmo.
Tak to je poprvé co je psáno,
že "Není všechno Audionet, co se třpytí" (nebo spíše černí)
že "Není všechno Audionet, co se třpytí" (nebo spíše černí)