A já bych řekl, že ten Adionet má ještě horší charakter zvuku než ten Sony.

Lachim-Máš PM.lachim píše:všem
já jsem reagoval na komentář "pasula" v prodejním inzerátu ketase na prodej bel canto 2.
nepřijde mi vhodné cokoli komentovat u prodávaného přístroje. ať pozitivně, či negativně.
za tu cenu je to skutečně úžasná koupě. pokud bych dnes chtěl kombajn, razím do ketosu a vezu si ho domů.
soudit však, zda je výrazně lepší nebo horší než audionet bych si netroufnul
OK, hlásím se k těm "magorům", kteří mají v podpisu Audionet.pasul píše:Určitě tam bylo spousty Audionetů v Mnichově. No jen doufám, že to tak příští rok nebude.Líbí se mi, jak mimo některých mag..ů vyskočili všichni co mají v podpisu Audionet. Jak husičky seřazeni jeden za druhým. A že prej mě někdo šlápnul na nožičku.
![]()
Ale copak. Nožička stále bolí co?bohus píše:OK, hlásím se k těm "magorům", kteří mají v podpisu Audionet.pasul píše:Určitě tam bylo spousty Audionetů v Mnichově. No jen doufám, že to tak příští rok nebude.Líbí se mi, jak mimo některých mag..ů vyskočili všichni co mají v podpisu Audionet. Jak husičky seřazeni jeden za druhým. A že prej mě někdo šlápnul na nožičku.
![]()
Jinačí oslovení bych od "vševědoucího a nejchytřejšího pasula" snad ani nečekal.
Naštěstí internet nejde seštelovat jak hrací automaty, to by tady už mimo Tebe nebyl nikdo.
Tobě taky.bohus píše:Ach jó, Pasule!?
Příjemné prožití svátků.
To není zpět k tématu. Tohle je téma konkrétně o Bel Canto PL-2. Pokud tě zajímají zkušenosti s jinými přístroji této značky založ např. obecné vlákno Bel Canto v jednotlivých výrobcích. Díky, ale pořád se nám tu ta vlákna rozbíhají do off-topicu. Zkuste tomu hlavně vlastní snahou zabraňovat, ať je to tu aspoň trochu přehledné, díky.Borek píše:...zpět k tématu. A zkušenost s jinými přehrávači nebo výrobky BEL CANTO?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti