Denon PMA 2500+Streamer Fiio S15
Denon PMA 2500+Streamer Fiio S15
Dobrý den,čím nejlépe propojit tyto komponenty,optikou,digital koax,xlr,aes/ebu.děkuji.
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Denon PMA 2500+Streamer Fiio S15
Ahoj! Denon nemá ani XLR ani AES/EBU, takže raději než optiku - coaxial. Jrd
Zde se nabízí i USB propojení komponent. Ovšem tazatel si musí ujasnit, který DAC chce poslouchat. To Fiio je docela slušný kombajn a ten DAC v něm by nemusel být špatný.
dík,na to usb jsem zapoměl.
ještě jsem tu s15 nekoupil,ale s videí jsem nepochopil kam ten usb připojit,na mém denonu je to jasné.
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
USB to asi výstup nemá. Vpředu jsou dva porty, ale to budou nejspíše vstupy.
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jestli chceš Fiio S15 jen streamer připojit k DACu Denon, použij coax, pokud budeš Fiio používat jako DAC a streamer zároveň, použij kabel cinch-cinch do Denonu. K USB v DACu Denon můžeš připojit počítač nebo podobnou periferii.
USB to má vepředu i vzadu. obecně tyto streamery postavené na androidu zpravidla podporují připojení externího převodníku přes USB. Pokud to výrobce vyloženě neomezil (proč ale), tak by to mělo fungovat.jarda_k_2005 píše: ↑13 úno 2025 17:18USB to asi výstup nemá. Vpředu jsou dva porty, ale to budou nejspíše vstupy.
Proč se tady dohadujete a teoretizuete? Není lepší si vyhledat skutečný popis a návod, včetně foto.
https://hifimanie.cz/2025/01/fiio-s15-z ... esilovace/
https://hifimanie.cz/2025/01/fiio-s15-z ... esilovace/
diky, tu recenzi znam, usb vystup mozna pres hdmi
Zapomněl si pod jakým nickem si založil toto vlákno? Máš tady 2 registrace? Tak to hodně napoví.
"" usb vystup mozna pres hdmi "" - taaaak to určitě.
"" usb vystup mozna pres hdmi "" - taaaak to určitě.
ne, jen se ptam.
Tady jedna recenze Fiio S 15 od uživatele z ASR (přeloženo Googlem)
Software je momentálně hrozný. Vzdal jsem to a vracím to. FiiO také nepravdivě inzerovalo PEQ, že je k dispozici ve všech režimech, není to jen místní přehrávač. Když jsem jim to nahlásil, své webové stránky neaktualizovali a zmínku o tom neodstranili.
Po každé aktualizaci jsem ho musel resetovat do továrního nastavení, což není ideální, protože se kazí. Začalo se odečítat pouze vzorkovací frekvence do 192/24. Spektrální analyzátor funguje u některých aplikací přerušovaně nebo vůbec.
Aplikace jako UAPP nemohly správně fungovat a nedekódovaly DSD. Vývojář mi laskavě udělal sestavení, které jsem otestoval, s přidaným, ale stále neohrabaným.
Ve čtvrtek jsem provedl další reset, protože to bylo opravdu zpackané a když se to vrátilo, objevily se některé další aplikace v zařízení, které se dříve nezobrazovaly. Vše v čínštině, kde se testují aplikace.
Pro mě vydali toto zařízení dříve, než bude připraveno. Dálkové ovládání je špatné a po restartu nefunguje dobře. Aplikace FiiO control vás neustále vykopává ze stroje, když používáte jeho funkci casting, a často to zablokuje. Některé aplikace po instalaci nevidím pomocí hlavní obrazovky pouze prostřednictvím vzdáleného odesílání!!
Je to opravdu škoda, protože to zní velmi dobře, vypadá to dobře postavené. Ale uživatelský zážitek je pro mě vším a jsem z toho naštvaný a teď už toho bylo dost. Neplatím za beta testera. Přinutit mě toho dost s Roonem.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... 22/page-5
Software je momentálně hrozný. Vzdal jsem to a vracím to. FiiO také nepravdivě inzerovalo PEQ, že je k dispozici ve všech režimech, není to jen místní přehrávač. Když jsem jim to nahlásil, své webové stránky neaktualizovali a zmínku o tom neodstranili.
Po každé aktualizaci jsem ho musel resetovat do továrního nastavení, což není ideální, protože se kazí. Začalo se odečítat pouze vzorkovací frekvence do 192/24. Spektrální analyzátor funguje u některých aplikací přerušovaně nebo vůbec.
Aplikace jako UAPP nemohly správně fungovat a nedekódovaly DSD. Vývojář mi laskavě udělal sestavení, které jsem otestoval, s přidaným, ale stále neohrabaným.
Ve čtvrtek jsem provedl další reset, protože to bylo opravdu zpackané a když se to vrátilo, objevily se některé další aplikace v zařízení, které se dříve nezobrazovaly. Vše v čínštině, kde se testují aplikace.
Pro mě vydali toto zařízení dříve, než bude připraveno. Dálkové ovládání je špatné a po restartu nefunguje dobře. Aplikace FiiO control vás neustále vykopává ze stroje, když používáte jeho funkci casting, a často to zablokuje. Některé aplikace po instalaci nevidím pomocí hlavní obrazovky pouze prostřednictvím vzdáleného odesílání!!
Je to opravdu škoda, protože to zní velmi dobře, vypadá to dobře postavené. Ale uživatelský zážitek je pro mě vším a jsem z toho naštvaný a teď už toho bylo dost. Neplatím za beta testera. Přinutit mě toho dost s Roonem.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... 22/page-5