DVD přehrávač?

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Jára
Kontaktovat uživatele:

DVD přehrávač?

Příspěvek od Jára »

Ahoj. Právě mi odešel DVD přehrávač a CD přehrávač nemám.
Mám v úmyslu to řešit tímto přístrojem:http://www.euroking.cz/dvd-prehravac-pi ... 430v-cerny
Jsem průměrný posluchač, mám dobrý zesilovač a spíše levnější reprobedny.
Za nejlevnější nový CD přehrávač Teac, který ani neumí MP3 dám 4000Kč, za tenhle univerzál 2000 Kč.
Tak mi to někdo pochvalte...............??

mfr
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD přehrávač?

Příspěvek od mfr »

Jára píše:Za nejlevnější nový CD přehrávač Teac, který ani neumí MP3 dám 4000Kč, za tenhle univerzál 2000 Kč.
chceš pochvalu za tuto větu?

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Obávám se, že pokud je pro tebe důležité MP3, pochvaly se na tomto foru nedočkáš......

ron

Příspěvek od ron »

Čo máš za zosilovač a reproduktory? Použìvaš to čiste ako domáce kino na filmy a TV, prípadne ako zvukovù kulisu?
Alebo na tom počúvaš i čisté stereo a chceš ísť kvalitatívne vyššie?

V prípade základného receivra a 5+1 (plastových) bedničiek akýkolvek DVD prehrávač bude stačiť a rozdiel oproti CD prehrávaču by si na takom systéme nepoznal. Keď máš ale vyššie ambície, dobrý zdroj je základ.

Napíš aký máš zbytok zostavy a preferencie, aby sa dalo rozumne poradiť. A nenechaj sa odradit príspevkami vyššie, každý nejak začínal ;-)

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Jára: Jestli ti to pomůže, tak prodám ti plně funkční tohle: http://images.owneriq.net/download/imag ... 000001.png

Mám jej ve stavu jako stažený z pultu ze studia, původní cena ve výprodeji mě stála 6000,- (sleva z 10 t)
Stav naprosto stoprocentí jak player tak dálkový ovládač, žádná oděrka či známka používání (pokud nějakou najdeš, dám slevu ;) )
Prodal bych za 900,-kč bez smlouvání. Ostrava.
Popis v odkazu nebo jinde na netu, není to žádná novinka, ale je to celé v plechu a předek hliník, působí hodně kovově, dá se vypínat display apd. hračičky.
Nezajímá ho ale DIVX,XVID. Tvoje mp3 umí viz podrobnější popis v textu.

Jára
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jára »

Díky rOn za citlivý přístup.
Když napíšeš můj dotaz na jakékoliv fórum, každý ti odpoví něco jiného. Trochu se zabývám fotoaparáty a kdyby potřeboval někdo poradit, řekl bych mu přesně, co si má právě on koupit jako ideální poměr cena/kvalita. Kdo věci rozumí, poradit dokáže, není to nic složitého.
Hele, koupil jsem si autoradio. Zvuk z přijímače mne skoro nadchnul. Zvuk z CD už se mi moc nezdál. Z toho si myslím, že to CD je tam jen jako nouzový doplněk. Když jsem poslouchal CD přes starý neznačkový DVD přehrávač, nestěžoval jsem si. Měl jsem to rozebrané: Uvnitř mechanika Sony, pěkně udělaná deska elektroniky a zdroje. Stálo to tisícovku. V CD přehrávači musí být prakticky totéž a stojí to 5000. Snad to má trochu lepší mechaniku.
Tak tedy zesilovač mám NAD 320BEE a bedny domovýroba. Pokud bych měl určit svoje nároky navždy, nedal bych nikdy za nové bedny víc než 15 000. Pořád si myslím, že CD přehrávače jsou záměrně předražené, nekupují je takové masy lidí jako DVDčka.

Milan_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan_ »

Jára dvd přehrávače Pioneer obecně patřily vždycky k tomu lepšímu. Spíš bych vyměnil ten zes. Nad 320bee :)

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Problém poradit v tomto případě spočívá v tom, že účastníci tohoto fóra se nákupem přístrojů v kategorii, kterou zmiňuješ, asi příliš nezabývají - proto je těžké radit.

Na tvém místě bych se nerozmýšlel a pokud přístroj má požadované funkce a líbí se ti, tak bych toho Pioneera bych prostě koupil - v dané cenové kategorii kvalitativní rozdíly budou zanedbatelné a Pioneer je pořád značka.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

přesně tak. Touhle supermarketovou elektronikou se tu nezabýváme. DVD přehrávačů s čínskýma Sony laserama a rádoby hezky udělanými zdroji jak říkáš je v každém Lidlu haba kuk. S těmi Cd přehrávači to je tak. Jsou opravdu dobré a pak špatné nic mezi neuznávám. S tou cenou je to tak asi jako kdyby jsi přišel k prodejci Ferrari a řekl jéé dobrý den vy ale máte ty auta drahý, vždyt můj passat 3,6FSi má skoro stejný výkon :D

Odpovědět