Fioo warmer r2r rada
Fioo warmer r2r rada
Ahojte zvažujem kúpu toho čuda:) , na zahraničí dosť diskutovaná vec, aj dosť pozitívne, ma niekto osobnú skúsenosť ? Neviem či to nie je klasicky len marketing ….. Pripadne vie odporučiť dac ktorý znie viac feelingovo muzikálne ako len čísla a technické špecifikácie ? Z toho mám dosť obavu. Chcem ti ladit ku Azuz 851A. Momentálne využívam dac v MXN 10 čo nie je adekvátne ku zosilnovaču.
Ďakujem za rady pripadne nasmerovania kde ušetriť a kde radšej investovať.
Ďakujem za rady pripadne nasmerovania kde ušetriť a kde radšej investovať.
Re: Fioo warmer r2r rada
Doplňujúca otázka bude lepšie DA s preampom, pre zvuk ?
https://youtu.be/lmLuaZtJJ6s?si=OfEWxygSHW3w6eP9
Vypadá to na slušný kousek, v této cenové kategorii
Vypadá to na slušný kousek, v této cenové kategorii
Zdravím,
Něco málo ke vzniku tohoto DACu je tady https://darko.audio/2025/11/fiios-ceo-e ... ac-exists/
Najdeš tam povídání i o jiných r2r DACech.
Něco málo ke vzniku tohoto DACu je tady https://darko.audio/2025/11/fiios-ceo-e ... ac-exists/
Najdeš tam povídání i o jiných r2r DACech.
Ano ďakujem zhliadnem a niekto aspoň R2R dac skúsenosti názory
alebo je to ako so všetkým nielen hifi cena= zvuk 
No třeba to hraje příjemně, ale dnes je spousta DACů s menším zkreslením a hlavně bych byl podezřívavý k elektronkám, které už nikdy nechci. Měl jsem DAC, preampy i koncáky s elektronkama a dřív či později je to starost. Vyhnul bych se elektronkám a koukal primárně na parametry. Teprve pak bych četl recenze a hlavně poslouchal.
Rozumiem a nejaké odporúčania teda mimo elektronok niečo R2R ?
V tejto nizššej cene:
Holo Audio Cyan 2 a Denafrips Ares 15th.
Oba slušné merania (Cyan 2 dokonca výborné) v rámci r2r a velmi dobré referencie.
Ešte je tu napr Topping Centaurus, ale kedže používa r2r moduly od Holo a Holo Cyan 2 je predsa len prepracovanejší DAC plus má lineárny zdroj, tak by som Centaurus ako možnosť vypustil a keď tak sa zaujímal o Cyan 2.
Holo Audio Cyan 2 a Denafrips Ares 15th.
Oba slušné merania (Cyan 2 dokonca výborné) v rámci r2r a velmi dobré referencie.
Ešte je tu napr Topping Centaurus, ale kedže používa r2r moduly od Holo a Holo Cyan 2 je predsa len prepracovanejší DAC plus má lineárny zdroj, tak by som Centaurus ako možnosť vypustil a keď tak sa zaujímal o Cyan 2.
Denafris a Holo je už cena dosť… ale asi to bude zvukovo inde, centaurus sa da kúpiť okolo 750€ v akciách v podstate polovica z vyššie menovaných. Či už v tej cene nemá zmysel ísť do klasiky sigma-delta, len tam potrebujem nasmerovať… keďže da mi nejedna o najpresnejší najtechnickejsi zvuk 
Naposledy upravil(a) ugro dne 06 led 2026 22:01, celkem upraveno 1 x.
Nebo Musician Pegasus, take vyborny R2R DAC!
Aj pegassus vyzera fajn, všetko sa hýbeme okolo 1500 € aj keby som potiahol tak vyssie potom je toho dost na vyber....