Objevila se zajímavá věcička, možné řešení pro hraní z NB
http://www.m2tech.biz/products.html
hiFace
Re: hiFace
Jo. Na Head-fi to ludia dost chvalia a poznam cloveka, ktory to pouziva ako transport z notebooku do DAC a je s tym velmi spokojny. Tiez o tom uvazujem, ked vymenim DAC.
Aj ho uz pouzivam a kazdy, kto si ho chce "vypocut", tak ma moznost v Handlovej.
Ako som uz pisal v inom prispevku je zvuk vysokeho rozlisenia jasne rozlisitelny od beznych CD. Pri pocuvani 24/192 je to zazitok, ktory vas nauci pocuvat aj ine zanre, nez na ktore ste boli zvyknuti. 

Protoze jsem na forech narazil na nejake poplasne zpravy o tom, ze urcite serie byly vadne (resp. s nekvalitnim oscilatorem), zajimalo by mne zda jste nekdo HIFACE kupoval u nasich prodejcu (Gothic, InterAudio) a zda bylo vsehcno v poradku ? Predem diky
Ahoj. Prejdi si tento topic od tadeto http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... 0#p7694720 Chalani to tam riesili. Postoj M2Tech ma trochu k tomuto problemu sklamal. Su tam aj fotky, na co si treba dat pozor. Problem je v tom, ze ked to rozoberies, tak M2Tech ta zrejme sprdnu, ze oni ti to nemusia uznat na zaruku . . . je tam oficialny e-mail, ktory dostal clovek z fora. Stoji za to si to prejst.
Tohle jsem uz cetl, ale prave proto, ze se to neda bez nasili otevrit a nemaji zadny vyrobni cislo, ani jinou identifikaci, tak mne zajimalo jestli se u nas prodavaji dobre nebo spatne (prodejce mi psal, ze maji vsechny z jedne serie a prislo jim to v kvetnu 2010 - samozrejme tim neni jasny kdy to bylo vyrobeny, ani jestli jsou OK)
Klasický zajíc vbh69 píše:..... ze se to neda bez nasili otevrit a nemaji zadny vyrobni cislo, ani jinou identifikaci.....
Použij Google a zjistíš, že není všechno zlato, co se třpytí a že prvotní nadšení jaksi vyprchalo. Jen to chce číst nejen pozitivní, ale hlavně negativní názory uživatelů (ne obchodníků), hledej na fórech, ne v inzerci.
Kazdy predajca ti zarucene bude tvrdit, ze oni zle kusy nemaju
Druha moznost - kup jazdeny kus "z niekade" lacnejsie a v pripade neuspechu ta to nebude tak mrziet. Ine fakt neporadim.