Před týdnem vyšel do prodeje velice nadějný přenosný přehrávač iBasso DX90.
Dual mono konstrukce 2x ES9018K2M
OPA1602 (některé zdroje uvádějí LT1678), OPA1611, BUF637
Výstupní impedance: <0,1 ohm
Digital out, Line Out, 3 úrovně na sluchátkový výstup (1.3V, 2.0V, 2.8V)
Velice vychvalovavá zesilovací část, bezproblému by měl utáhnout prakticky jakékoliv sluchátka.
Podle prvních reakcí by měl být lepší než i AK120.
Naprosto dokonalá je funkce USB DAC k PC.
Cena 419 USD
Pro mě jasný adept na budoucí přehrávač.
iBasso DX90
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: iBasso DX90
No nevím, jestli má vůbec smysl tolik investovat do zvuku sluchátek "na cestě", třeba v MHD??? Ale když někdo dá 10 tisíc i za mobil, tak asi svoje zákazníky najde. I když ten mobil má pořád ještě víc funkcí...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to bereš takto, tak taková investice opravdu smysl nemápetrL píše:No nevím, jestli má vůbec smysl tolik investovat do zvuku sluchátek "na cestě", třeba v MHD??? Ale když někdo dá 10 tisíc i za mobil, tak asi svoje zákazníky najde. I když ten mobil má pořád ještě víc funkcí...

Smysl to ma pro někoho jako jsem já - 10 kKč bych teda za mobil nedal (s odůvodněním "vždyť ma ubohý zvuk") ale za DX90 mi to připadá jako přijatelná cena kor ve srovnání s Astel&Kern ... Takže mám objednánopetrL píše:No nevím, jestli má vůbec smysl tolik investovat do zvuku sluchátek "na cestě", třeba v MHD??? Ale když někdo dá 10 tisíc i za mobil, tak asi svoje zákazníky najde. I když ten mobil má pořád ještě víc funkcí...