Bude to mat vacsiu vypovednu hodnotu

Dík za příspěvek.Dragon píše:Takže od tedy ako sa mi dostal CD prehrávač CANOR CD 2 VR+ (+ osadenie kondenzátormi MUNDORF) do ruky prešlo pár dní, dostal čas aj na zahorenie lámp ( výrobca všetky lampy zahoruje 100 hodín a potom ich spáruje a dáva do prístrojov). Takže nebudem sa rozpisovať na dve strany, ale po dôkladnom vypočutí musím napísať, že som zostal dosť prekvapený, v cene 2890 Euro som ešte nepočul takto dobre hrajúci stroj. STROJ SOM POSUDZOVAL V ABSOLÚTNOM MERÍTKU, NIE PODĽA KATEGÓRIE. Buď to hrá alebo nie.Má to svoje muchy, vyžadoval by som - lepšiu presnosť basovej zložky, rýchlosť a brilantnosť (beriem to ale bez cenovej kategórie) .... ale predností je kopec - vynikajúca farba nástrojov ( fantastické stredy, farba nástrojov, hlasov), detailnosť, priestor Ľ-P aj P-Z, veľká scéna (u lamp je to všeobecne známe). Počúval som džezové veci, rockové ale aj metalové napr. Slayer - South of heaven ( rýchle, kvalitne nahraté bicie, nezvládne hoci čo). Samozrejme nedalo mi to a skúšal som ďalšie veci. Na CD prehrávač som dal nožičky FINITE ELEMENTE - Ceraball/universal + FINITE ELEMENTE - Resonator + CD prehrávač som zapojil na práčku ACCUPHASE PS 500. Zvuk sa hlavne po založení nožičiek dostal zasa niekde inde, basy sa spresnili, zlepšila sa separácia nástrojov v priestore, resonator tomu dodal ešte viac kľudu v celom spektre - takže za 450 euro pribudlo na ten prehrávač vo zvuku min. 1000 - 1500 euro. Po tomto som prehrávač CD 2 VR+ postavil proti Accuphase DP 65 V v cene 220 000,-Sk, nuž priatelia Accuphase mal menej detailov, menší objem basov, zastreté - prifarbené stredy, rýchlosť a dynamika o chlap lepšia na Canor, dosť ma to prekvapilo. ( ináč sám som niekedy vlastnil Accuphase DP-75, čo bol stroj o niečo ďalej ako 65 V). Suma sumárom CD 2 VR+ je podarený stroj aj bez doplnkov aj keď tie pomôžu aj oveľa drahším prehrávačom. Zhruba do 2 týždňov by sa mi mal dostať do rúk skúšobná CD 2 VR+ osadená - Teflónovými kondenzátormi SOLEN alebo olejovými MUNDORF - Silver Gold Oil - (najvyššie kondenzátory firmy). Takže to je všetko priatelia.
Pekna recenzia, stotoznujem sa aj s poslednou castou:eficak píše:Test chuťových a zvukových buněk v češtině.
Velmi originálně sepsané.
Bravo !
http://www.audiodrom.cz/CanorTP106.html
Dragon píše:Takže od tedy ako sa mi dostal CD prehrávač CANOR CD 2 VR+ (+ osadenie kondenzátormi MUNDORF) do ruky prešlo pár dní, dostal čas aj na zahorenie lámp ( výrobca všetky lampy zahoruje 100 hodín a potom ich spáruje a dáva do prístrojov). Takže nebudem sa rozpisovať na dve strany, ale po dôkladnom vypočutí musím napísať, že som zostal dosť prekvapený, v cene 2890 Euro som ešte nepočul takto dobre hrajúci stroj. STROJ SOM POSUDZOVAL V ABSOLÚTNOM MERÍTKU, NIE PODĽA KATEGÓRIE. Buď to hrá alebo nie.Má to svoje muchy, vyžadoval by som - lepšiu presnosť basovej zložky, rýchlosť a brilantnosť (beriem to ale bez cenovej kategórie) .... ale predností je kopec - vynikajúca farba nástrojov ( fantastické stredy, farba nástrojov, hlasov), detailnosť, priestor Ľ-P aj P-Z, veľká scéna (u lamp je to všeobecne známe). Počúval som džezové veci, rockové ale aj metalové napr. Slayer - South of heaven ( rýchle, kvalitne nahraté bicie, nezvládne hoci čo). Samozrejme nedalo mi to a skúšal som ďalšie veci. Na CD prehrávač som dal nožičky FINITE ELEMENTE - Ceraball/universal + FINITE ELEMENTE - Resonator + CD prehrávač som zapojil na práčku ACCUPHASE PS 500. Zvuk sa hlavne po založení nožičiek dostal zasa niekde inde, basy sa spresnili, zlepšila sa separácia nástrojov v priestore, resonator tomu dodal ešte viac kľudu v celom spektre - takže za 450 euro pribudlo na ten prehrávač vo zvuku min. 1000 - 1500 euro. Po tomto som prehrávač CD 2 VR+ postavil proti Accuphase DP 65 V v cene 220 000,-Sk, nuž priatelia Accuphase mal menej detailov, menší objem basov, zastreté - prifarbené stredy, rýchlosť a dynamika o chlap lepšia na Canor, dosť ma to prekvapilo. ( ináč sám som niekedy vlastnil Accuphase DP-75, čo bol stroj o niečo ďalej ako 65 V). Suma sumárom CD 2 VR+ je podarený stroj aj bez doplnkov aj keď tie pomôžu aj oveľa drahším prehrávačom. Zhruba do 2 týždňov by sa mi mal dostať do rúk skúšobná CD 2 VR+ osadená - Teflónovými kondenzátormi SOLEN alebo olejovými MUNDORF - Silver Gold Oil - (najvyššie kondenzátory firmy). Takže to je všetko priatelia.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host