Marantz NA 6005
Marantz NA 6005
Dobrý den .
Vlastním přijímač Marantz NA 6005 a mám předplacenou službu Deenzer Tidal můžete porádit jak službu
provozovat jakou aplikací a jestli to přijímač umí .
Děkuji Zdeněk
Vlastním přijímač Marantz NA 6005 a mám předplacenou službu Deenzer Tidal můžete porádit jak službu
provozovat jakou aplikací a jestli to přijímač umí .
Děkuji Zdeněk
Re: Marantz NA 6005
Díky moc za odpověd takže musím řešit jinný přístroj
Pohlídej si dvě věci: Tidal a gapless. Také ovládací aplikace se velmi liší komfortem i vzhledem.
diky moc tomu nerozumím ale marantz nepujde na Tidal a gapless nemůžeš mi nějaký přijímač doporučit
Síťových přijímačů s Tidalem a gapless jsou na trhu desítky v cenách od nějakých 4000, to jsou ale takové ty krabičky typu Yamaha WXAD-10, co umí všechno, ale kvalita analogové části pokulhává. V kategorii kolem 10000 českých jjsou dobrým tipem Onkyo NS-6130 a Pioneer N-30AE, plus o něco dražší Bluesound Node 2 s luxusní ovládací aplikací.
Vyšší cenovou hladinu vynechávám.
Vyšší cenovou hladinu vynechávám.
Ja jsem měl onkyo 6130 hrála dobře ale marantz je zvukově lepši zatím hraju spotify a je to znát a to jsem marantze koupil
před týdnem nevím co budu dělat
před týdnem nevím co budu dělat
Špatná koupě, těžká rada. Možná bude nejjednodušší přepnout na Spotify a Tidal zrušit.
asi ano ale díky za radu a pomoc
Marantz má AirPlay, takže pokud vlastníte nějaký přístroj s AirPlay, dá se to do něj streamovat přes něj.