Onkyo NS-6130 & TuneIn

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vohrada
Příspěvky: 36
Registrován: 28 úno 2020 13:15
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od Vohrada »

Ahoj,
netuší, prosím, někdo, jak u TuneIn u streameru NS-6130 (ale asi to bude obecně problém Onkya...) vymazat nefunkční stanici z MyPreset složky?
Přidal jsem si do této složky stanici, která už před nějakou dobou přestala hrát (buď hodí chybu Playback Error nebo jen nenaběhne) a teď ji nedokážu ze seznamu oblíbených stanic vymazat. Vymazání se totiž nabízí až v podmenu, do kterého se ale dostanu jen, pokud stanice naběhne. *headbang*
Nemá někdo ponětí, jak toto pořešit??
P.S. Samozřejmě je tady ještě pořád varianta FactoryReset, ale k té se mi zatím nechce utíkat tak lacino... :D

ayman
Příspěvky: 92
Registrován: 06 bře 2016 22:49
Kontaktovat uživatele:

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od ayman »

Přes tunein.com přece

Uživatelský avatar
Vohrada
Příspěvky: 36
Registrován: 28 úno 2020 13:15
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od Vohrada »

No to právě nejde - nefunkční stanice se neobjeví ani v účtu na TuneIn.

ayman
Příspěvky: 92
Registrován: 06 bře 2016 22:49
Kontaktovat uživatele:

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od ayman »

No jestli si rozumíme, tak pokud máš účet na TuneIn a spárovaný se svým streamerem, tak můžeš přece spravovat svoje stanice v oblíbených, přidávat, mazat, měnit jak chceš ne? Ale jestli teda se nějak zasekla jen na tom streameru, tak bych zkusil ten streamer restartovat, vypnout třeba na 5 minut ze zdi a restartoval bych i wifinu a pokud nic tak klidně factory reset.

Uživatelský avatar
Vohrada
Příspěvky: 36
Registrován: 28 úno 2020 13:15
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od Vohrada »

Vše uvedené, kromě factory resetu, proběhlo a bez úspěchu - "nechtěná" stanice se sekla na streameru, na tunein.com v mém účtu vidět není.
Takže ještě chvíli budu marně zkoušet všechno možné a zřejmě dojde na factory reset. :lol:

Uživatelský avatar
Miro_CZ
Příspěvky: 193
Registrován: 19 pro 2017 21:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od Miro_CZ »

Já teda stanice, které na receiveru hlásí problém "playback error" normálně vidím na svém účtu na tunein.com ve složce Favorites (kde jdou i normálně přehrát) a tam jdou samozřejmě mazat, případně přesouvat do jiných složek atd. Případně občas se povede při rychlém klikání na "Enter" na ovladači k receiveru se přes playback error proklikat právě až do toho podmenu dané stanice a tam jí vymazat, ale chce to chvilku zkoušet a mít štěstí.. ;)

Uživatelský avatar
Vohrada
Příspěvky: 36
Registrován: 28 úno 2020 13:15
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Onkyo NS-6130 & TuneIn

Příspěvek od Vohrada »

2 Miro_CZ:
Díky moc za radu - stačilo několikrát za sebou Enter na ovladači (asi tak 37x) a dostal jsem se do podmenu. *2thumbsup*

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti